Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού και συνεχίζεται με κάποιο τρόπο η αίσθηση της προηγούμενης μέρας. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργητική και στις όψεις που σχηματίζει, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κατά βάση θετικές.

Έτσι το μεσημέρι θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο αυξάνοντας την αίσθηση της ευθύνης και της οργάνωσης, ενώ μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και με τις θετικές της όψεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ευνοεί περισσότερο τη διάθεση σας και τις δράσεις σας. Με την κυρίαρχη όψη της ημέρας, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε μια καλή λύση, ίσως και πρωτότυπη, προκειμένου να δώσετε τέλος σε μια αγωνία για ένα πρακτικό ζήτημα είτε αναφέρεται στα οικονομικά είτε στη δουλειά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τη φιλική σας Παρθένο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, η κυρίαρχη όψη δηλαδή της Τρίτης, θα σας διευκολύνει αρκετά σε νοητικό επίπεδο. Αν ψάχνατε μια δημιουργική ιδέα, ή αν σας είχε ζητηθεί στη δουλειά σας να προτείνετε κάτι πρωτότυπο, φαίνεται ότι σήμερα μπορεί να έχετε έμπνευση και να σκεφτείτε κάτι που θα εντυπωσιάσει ανωτέρους, συνεργάτες ή πελάτες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανησυχίες σε πρακτικό επίπεδο θα είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά στην πορεία της η μέρα προσφέρει λύσεις. Ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, μια υπέροχη όψη που μπορεί να σας εμπνεύσει και να έχετε πολύ καλές ιδέες.

Είναι η κατάλληλη μέρα για να εστιάσετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, να δείτε πώς θα ανανεώσετε τις μεθόδους, τον εξοπλισμό ή τον τρόπο που το προωθείτε. Από την άλλη αν επιθυμούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, ή να αγοράσετε εξοπλισμό για το σπίτι ή το εξοχικό σας, επίσης η μέρα προσφέρεται. 

 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ