O Μπόρις Τζόνσον ανέμελος και ωραίος κάνει διακοπές στην Εύβοια – Στο Λονδίνο αδειάζουν το πρωθυπουργικό γραφείο 

Οι Βρετανοί τον κατηγορούν για «κυβέρνηση ζόμπι» τις τελευταίες εβδομάδες, πριν τη μεγάλη έξοδο από το No10 της Ντάουνινγκ Στριτ

 

Ο Μπόρις Τζόνσον, αφού τα έκανε… θάλασσα στη Βρετανία, ήρθε για βουτιές στη θάλασσα της Εύβοιας.

Οι φωτογραφίες του από το σουπερμάρκετ που επισκέφτηκε με τη σύζυγο του Κάρι, αλλά και εκείνες που τους δείχνουν να απολαμβάνουν τα εδέσματα εστιατορίου με το Αιγαίο στα πόδια τους, έχουν εξοργίσει τους Βρετανούς πολίτες.

 

 

Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για τις δεύτερες διακοπές του ζεύγους σε διάστημα δύο εβδομάδων, μετά από το ταξίδι του μέλιτος που έκαναν σε eco resort στη Σλοβενία. Αυτό που έχει ανεβάσει το αίμα, ακόμα και των Τόρις, είναι ότι αυτή τη στιγμή η Βρετανία, που μετά την ξηρασία βρίσκεται αντιμέτωπη με πλημμύρες, πλησιάζει σε ύφεση-ρεκόρ 15ετίας, που έχει ήδη αδειάσει την τσέπη του μέσου πολίτη της.

 

 

 

 

Η Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με τη Daily Mail, επιμένει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει αμολήσει… χαρταετό και ότι εργάζεται και από τις διακοπές του νυχθημερόν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, όποτε και θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του στην ηγεσία του συντηρητικού κόμματος.

 

 

Ήδη πάντως οι μεταφορείς πιάστηκαν στα πράσα να αδειάζουν το πρωθυπουργικό γραφείο, εξέλιξη που βρίσκει σύμφωνους σχεδόν όλους τους Βρετανούς, που θέλουν να ξεφορτωθούν τον Τζόνσον, ο οποίος εφάρμοσε το Brexit χωρίς να λογαριάσει καλά τις συνέπειες και έκανε κορωνοπάρτι, όταν όλη η χώρα είχε μπει από τον ίδιο σε αυστηρό lockdown.. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ