Ιδού στο βίντεο πως η Victoria Beckham κάνει το περίφημο smokey eye στα μάτια της - μαθήματα μακιγιάζ

Για φέτος το χειμώνα επιλέγει το μελιτζανί eyeliner, έναντι του κλασσικού καφέ 

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε την Κυριακή ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δείχνει στους followers της, πώς να κοπιάρουν το καθημερινό της μακιγιάζ.

Όλοι άλλωστε γνωρίζουν, εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ότι η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ αγαπά το «smokey eye look» και τις γήινες αποχρώσεις, ενώ προτιμά τα χείλη τονισμένα, αλλά σε φυσικό χρώμα. Τελευταίος της «έρωτας», το νέο eyeliner Kajal σε μελιτζανί απόχρωση, εναλλακτικό του αγαπημένου της καφέ.  

 

 

 

Κι ενώ οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με αυτά που τους έδειξε, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε όλα από τη δική της σειρά καλλυντικών, Victoria Beckham Beauty, πολλοί από τους 30 εκατομμύρια followers εκνευρίστηκαν με την αλλαγή που διαπίστωσαν στην προφορά της. Ένα άτομο απάντησε: «Συγγνώμη, αλλά προσπαθεί πολύ με την προφορά της, δεν είναι καθόλου φυσική».

 

 

Στη συνέχεια ένα άλλος χρήστης τόνισε: «Υστερικός τρόπος ομιλίας! Δείτε τα βίντεο των Spice Girls που σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Απλά να είσαι ο εαυτός σου, ειδικά αφού δεν είσαι έφηβη!!! Λυπηρό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ