Mε τον π@πό του έξω ο τραγουδιστής των Måneskin-κόπηκε όμως -Το Twitter δυσαρεστημένο, τα σούρνει για την λογοκρισία

Oι Maneskin ανέβηκαν στη σκηνή των MTV VMAs για να τραγουδήσουν το τραγούδι Supermodel, αλλά οι τηλεθεατές της εκδήλωσης δεν είδαν και πολλά

Οι νικητές της Eurovision 2021, το συγκρότημα Maneskin ανέβηκε στη σκηνή των ΜΤV VMAs και πραγματοποίησε ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση, αλλά είδαμε και δεν...είδαμε πολλά.

Ο Νταμιάνο τραγούδησε το supermodel, ντυμένος...γδυμένος, θα λέγαμε, καθώς φορούσε ένα παντελόνι που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά του. Αυτό μάλλον στοίχισε και την εμφάνιση του συγκροτήματος, καθώς ο σκηνοθέτης έκοβε αρκετά πλάνα, με το τραγούδι να ακούγεται μεν, αλλά όποιος παρακολουθούσε την εκδήλωση, έβλεπε στο ενδιάμεσο γενικά πλάνα.

Τα MTV Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Prudential Centre στο New Jersey με παρουσιαστές τη Nicki Minaj, τον LL Cool J και τον Jack Harlow.

Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μέσω των social media σχολίασαν αρνητικά την απόφαση των ανθρώπων του MTV να κόψουν την εμφάνιση του συγκροτήματος.

Όπως φαίνεται και από τα σχόλια, τη απόφαση του MTV να λογοκρίνει την εμφάνιση του ιταλικού συγκροτήματος δεν άρεσε και πολύ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ