Ο Lewis Hamilton με σκούφο ροζ και μαργαρίτες- σε άλλο level ο μοδάτος ''αρχηγός'' της Formula 1 (φωτό)

Δείτε πως σχολίασαν οι θαυμαστές του την εμφάνισή του. 

Ο Lewis Hamilton εμφανίστηκε λίγο πριν το  Grand Prix του Βελγίου αυτό το Σαββατοκύριακο, φορώντας μια μπαλακλάβα, ην οποία πολλοί σχολίασαν αρνητικά. 

Ο άσος της Formula 1 , ο οποίος έχει συνείδηση της μόδας, φόρεσε τον ροζ σκούφο με διακοσμημένες μαργαρίτες και τον συνδύασε με μια ροζ - μωβ ζακέτα. 

Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν την μπαλακλάβα με τσαγιέρα

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν να σχολιάζει: "Είναι σαν να το έπλεξε η γιαγιά του ειδικά για αυτή την εκδήλωση, ώστε να υποσχεθεί ότι θα το φορέσει"

Ένας δεύτερος πρόσθεσε: "Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά βοήθεια με την στυλιστική του εμφάνιση"

 

Ενώ ένας τρίτος έγραψε: "Η μόδα είναι. . . μια ενδιαφέρουσα βιομηχανία"

Την επόμενη ημέρα έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση  φορώντας ένα κατακόκκινο παντελόνι στρατιωτικό με ασορτί T-shirt και ζακέτα.

 

Αλλά λίγες ώρες αργότερα ο Lewis αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γκραν πρι του Βελγίου στον πρώτο γύρο μετά από σύγκρουση με τον Fernando Alonso - με τον Ισπανό να υποδηλώνει ότι ο πρώην team-mate του μπορεί να αγωνιστεί μόνο στην πρώτη θέση του grid, αναφέρει η Daily Mail.

 

Εκτοξεύτηκε στον αέρα αφού μονομάχησε για τη δεύτερη θέση με τον Alonso στο Les Combes.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά η ομάδα της Mercedes του είπε να σταματήσει μετά τις ζημιές που υπέστη στο ατύχημα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ