H Κιμ Καρντάσια ωρίμασε: Το νέο της φλερτ, o frontman των Metallica, ετών 59, τον «παρέλαβε» μόλις χώρισε

Δουλεύουν μαζί μια νέα μουσική για το επόμενο άλμπουμ των Metallica

 

Τέρμα οι σχέσεις με τους μικρούς ανώριμους άνδρες για την Κιμ Καρντάσιαν, που πρώτα την αποθεώνουν και μετά ρίχνουν λάσπη στην ίδια και την οικογένεια της, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Αυτή τη φορά η χυμώδης Κιμ κάνει νέα αρχή με τον Τζέιμς Χέτφιλντ, τον frontman του αμερικανικού συγκροτήματος χέβι μέταλ Metallica, ο οποίος μόλις χώρισε από τη σύζυγο του μετά από 25 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

 

 

Αν η Κιμ είναι «η πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό του Χέτφιλντ με την Φραντσέσκα, που όπως ο ίδιος έχει δηλώσει τον βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και να διαχειριστεί τα ζητήματα θυμού που αντιμετώπιζε, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που λέγεται είναι ότι το νέο ζευγάρι έχει εντοπιστεί μαζί πολλές φορές και φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένο.

 

 

Το Mad House έγραψε μάλιστα ότι ο Τζέιμς και η Κιμ πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο Four Seasons στην πόλη Βέιλ του Κολοράντο, όπου τους είδαν να κάνουν περιπάτους, ποδήλατο, να παίζουν γκολφ και να απολαμβάνουν τις θερμές πηγές της περιοχής.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η Κιμ παραδέχτηκε τα εξής: «είναι ασταθής, έχει ιστορικό με προβλήματα εθισμού. Επίσης έχει τατουάζ στον λαιμό. Είναι ο τέλειος άντρας για εμένα. Θα έπρεπε να γράψω βιβλίο. Είμαι πολύ καλή στο να διαλέγω άντρες».

 

 

Από την πλευρά του ο Τζέιμς χωρίς να αποκαλύψει τα νεώτερα για την προσωπική του ζωή, επιβεβαίωσε απλά ότι αυτός και η Κιμ δουλεύουν μαζί μια νέα μουσική για το επόμενο άλμπουμ των Metallica.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ