Η πριγκίπισσα Ολυμπία αποχαιρέτα το καλοκαίρι: "Le Greek c’est chic" - Οι διακοπές της στην Ελλάδα

Το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έκανε ακόμα μια φορά τις διακοπές της στην Ελλάδα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από όμορφα καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Η ίδια αγαπά τη μόδα, εργάζεται ως μοντέλο και είναι περιζήτητη. Μάλιστα η τελευταία της συνεργασία είναι με τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton, όπου διαφημίζει τις τσάντες Capucines.

Στο Instagram της η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει δημοσιεύσει φωτογγραφίες, αλλά και το βίντεο από τη καμπάνια του οίκου μόδας.

Σε μια από τις εικόνες την βλέπουμε να φορά ένα φαρδύ μπεζ πανωφόρι και να προχωρά κρατώντας ένα σκυλάκι από το λουράκι του, ενώ σε άλλα κλικ είναι ντυμένη με ένα μαύρο, βραδινό φόρεμα και ένα χειμωνιάτικο σύνολο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ελληνίδα είναι σικ"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Μαρία Ολυμπία πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

Εδώ γιόρτασε και τα γενέθλιά της παρέα με συγγενείς και φίλους.

 

 

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της, η νεαρή κοσμοπολίτισσα έκανε ένα throwback στις καλοκαιρινές της διακοπές, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες.

"Le Greek c’est chic" έγραψε στηλεζάντα, δηλαδή "η Ελληνίδα είναι σικ". Στην φωτογραφία ποζάρει με έναν εντυπωσιακό νεαρό ..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ