Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους – Τι ρόλο έπαιξε η διαφορά της ηλικίας 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο 47χρονος την χώρισε μόλις έκλεισε τα 25! 

 

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το μοντέλο Καμίλα Μορόνε χώρισαν οριστικά μετά από 4 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το περιοδικό «PEOPLE».

Ο 47χρονος νικητής των Όσκαρ και το 25χρονο μοντέλο, που η αλήθεια είναι ότι κρατούσαν τη σχέση τους ως επί το πλείστον ιδιωτική, ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018. Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε να φεύγει από το σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να κάνει καθημερινές βόλτες και να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες. Σαν ζευγάρι εμφανίστηκαν δημόσια στην πρώτη σειρά στην τελετή των Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @teendaily_news

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι στο «In Touch». «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια», εξήγησε το ίδιο άτομο διατηρώντας την ανωνυμία του.

Οι κακές γλώσσες πάντως επιρρίπτουν την ευθύνη του χωρισμού τους στη διαφορά της ηλικίας, λέγοντας ότι ο γοητευτικός Λίο, χώρισε με το εντυπωσιακό μοντέλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μόλις εκείνη έγινε 25 χρονών. «Ο ΝτιΚάπριο δεν έχει βγει στο παρελθόν δημοσίως με γυναίκα πάνω από αυτή την ηλικία», γράφει η Mirror. Όταν έβγαινε με τη Ζιζέλ Μπoύντχεν και τη Μπαρ Ραφαέλι, αλλά και με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι καμία τους δεν ήταν πάνω από 25 ετών.  Δεν είναι γνωστό πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη. 

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση πάντως ήταν στις 3 Ιουλίου, στην παραλία έξω από ένα σπίτι στο Μαλιμπού, όπου το ζευγάρι συμμετείχε σε ένα πάρτι με φίλους για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ