Φθιώτιδα: Θρήνος για την καλλονή νοσηλεύτρια που «έφυγε» μόλις στα 26 της

Μόλις στα 26 της χρόνια η Χρύσα Νικολοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή...

Στο πένθος βυθίστηκε η Μαλεσίνα μετά τον αδόκητο χαμό της 26χρονης Χρυσούλας Νικολοπούλου. Η νεαρή κοπέλα μετά από σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της που παρουσιάστηκε τους τελευταίους μήνες, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το lamiareport, η Χρύσα δούλευε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ συνέχιζε τις σπουδές στην υγεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, έχοντας τη διάθεση της προσφοράς και του εθελοντισμού. Η κηδεία της έγινε χθες στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαλεσίνας.

Με ένα συγκινητικό του κείμενο στο διαδίκτυο ο υποδιοικητής του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Μαζαράκης την αποχαιρετά:

«Όταν πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος είναι σαν να σταματά ο κόσμος για μιά στιγμή.
Η Χρύσα Νικολοπούλου η πανέμορφη νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δεν είναι πια μαζί μας. Ένα νέο κορίτσι με όνειρα αλλά και με οράματα δεν θα ξαναχαρίσει το πλατύ της χαμόγελο στον Έλληνα ασθενή.
Δοτική, ευγενική καλοσυνάτη με παράστημα που θύμιζε περισσότερο αεροσυνοδό παρά νοσηλεύτρια, έγινε η αφορμή να δακρύσουν σήμερα πολλές συναδελφισσές της νοσηλεύτριες αλλά και όσοι την γνώριζαν. Πανέμορφη, αλλά όταν γνώριζες την εσωτερική της ομορφιά, σου φαινόταν άσκημη. Ίσως η πιο όμορφη μαθήτριά μου. Με ήθος αρχές και αξίες.
Στο σύντομο βίο της πρόλαβε να τιμήσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα νοσηλευτή.
Με την ιδιότητα του επί μία δεκαετία καθηγητή της Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος αλλά και στο Πανεπιστήμιο Πατρών είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ