Τι όμορφα που εύχεται η Δανάη Μπάρκα στο φίλο και στενό συνεργάτη της Άρη Καβατζίκη : «Αρούλη μου σε αγαπώ για όλα -Σε θαυμάζω»

Οι ευχές της γνωστής παρουσιάστριας γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα για τον συνεργάτη της που έχει τα γενέθλιά του...

Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης είχε τα γενέθλιά του και η Δανάη Μπάρκα, φίλη και συνεργάτης του, του ευχήθηκε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, με μια γλυκιά ανάρτηση.

«Ο μήνας ξεκινάει με γενέθλια. 
Ο Άρης είναι έναν ακόμη χρόνο σοφότερος,εξυπνότερος, και ομορφότερος.
Ο πολύτιμος Άρης της δουλειάς και ο ακόμη περισσότερο της ζωής.
Ο Άρης μου που οι φοβίες του είναι αμέτρητες αλλά η μοναδικη φοβία που γεννάει στους γύρω του είναι να μην τον χάσουμε απ την ζωή μας.
Ο Άρης που μπορεί σε 2 λεπτα να αλλάξει όλη του η ψυχολογία αλλά στα επόμενα 2 να γελάει και να αυτοσαρκάζεται τόσο πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σταματήσουμε από τα χαχανητά.

 

Ο Άρης που έχει περάσει τόσες δυσκολίες στην ζωή του κι όμως παραμένει ένας ευαίσθητος αστείος και πανέμορφος μέσα κι έξω ανθρωπος. Ο Άρης που ξυπνάει στις 5:30 και διαβάζει όλα τα διεθνή νέα για να είναι φρέσκα φρέσκα στην εκπομπη.
Αρουλη μου,σ' ευχαριστώ για όλα. Σε αγαπω και σε θαυμαζω για όσα μπορεί να διακρίνει κάποιος αλλά και για όλα όσα δεν φαίνονται. Είσαι σπουδαίος.
Να σε χαιρόμαστε! Να χαίρεσαι την ζωή σαν να είναι ένα λούνα παρκ γεματο παιχνίδια και ανατροπές. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις δίπλα μου σ αυτό το ταξίδι που λεγεται εκπομπη και σ ευχαριστώ δίπλα και τριπλά που υπάρχεις στην ζωή μου κάθε μέρα. Είσαι το πιο αγαπημένο μου καθημερινό FaceTime.
Σε αγαπω παπουλέτο μου όμορφο. Είσαι ο ΓΑΠΗΣ της καρδιάς μας»,
όπως του γράφει συνοδεύοντας την ανάρτηση με όμορφες φωτογραφίες τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ