Η Αντωνία Καρρά στην Βενετία για τα DVF Awards - Ποζάρει μαζί με την Diane von Furstenberg (φωτό)

Είναι η πρέσβειρά της στην Ελλάδα

Στην Ιταλία ταξίδεψε η Αντωνία Καρρά, η οποία και βρέθηκε στα DVF Awards.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την Diane von Furstenberg.

Παράλληλα ανέβασε στα stories της μερικά ακόμα στιγμιότυπα από τα βραβεία που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Οικογένειας Diller-Von Furstenberg και τα οποία πραγματοποιούνται ετησίως με σκοπό να παρέχουν στους παραλήπτες την έκθεση και τους πόρους που απαιτούνται για να επεκτείνουν τις προσπάθειές τους για λογαριασμό των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Τα DVF Awards σχεδιάστηκαν από την Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας το 2010 με στόχο να τιμήσουν τις γυναίκες που δείχνουν συνεχώς την δύναμη τους και το θάρρος τους σε διοικητικές θέσεις. 

Φέτος η τελετή έγινε στην Scuola Grande San Giovanni Evangelista της Βενετίας, ενώ πέρυσι τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι.

Photo: Instagram

Η Καρρά είναι η πρέσβειρα της Furstenberg στην Ελλάδα και στην ανάρτησή της διαβάζουμε σχετικά με την όμορφη βραδιά:«Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος ❤️❤️   για τη χθεσινή βραδιά στα @dvf awards, @therealdvf σε αγαπώ έως το φεγγάρι. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η Ελληνίδα πρέσβειρά σου ✨ τι νύχτα!!!».

Οι δύο γυναίκες έχουν μια πολύ όμορφη σχέση με την Καρρά να αποκαλεί σε παλιότερη ανάρτησή της «μέντορά» και «μούσα» της την Diane, η οποία να σημειωθεί πως έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ