Ντίβες, νεράιδες & βασίλισσες στο Φεστιβάλ Βενετίας - Από την 20χρονη Sadie Sink, στην 62χρονη Patricia Clarkson (φωτό & βίντεο)

Νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις

Το Φεστιβάλ της Βενετίας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και οι stars συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου αστέρες του σινεμά και celebrities φτάνουν στην πανέμορφη ιταλική πόλη για το ετήσιο λαμπερό event, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο ημερολόγιο του κινηματογράφου.

Τόσο στο red carpet, όσο και στις συνεντεύξεις Τύπου, βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες και τους A-listers να φορούν υπέροχες τουαλέτες, αιθέρια φορέματα και κομψά σύνολα.

Η 20χρονη Sadie Sink ήταν σαν νεράιδα με την Alexander McQueen τουαλέτα της, ενώ η Jodie Turner- Smith έκανε μια ακόμα ιδιαίτερη εμφάνιση με Harbison μπλε φόρεμα και κοσμήματα Bulgari.

Δείτε επίσης: Φεστιβάλ Βενετίας: Απαστράπτουσα η Penelope Cruz στο κόκκινο χαλί - Chanel φόρεμα και διαμάντια (φωτό & βίντεο)

 

Και τι να πει κανείς για την 62χρονη Patricia Clarkson η οποία μεφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Monica με φανταστική τουαλέτα Georges Chakra Couture.

Η συμπρωταγωνίστριά της Trace Lysette από πλευράς της επέλεξε ένα πορτοκαλί φόρεμα Valentino με φτερά στα μανίκια και το τελείωμα που θύμιζε ντίβα μιας άλλης εποχής.

Sadie Sink

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨ (@modelrunways)


Trace Lysette

Patricia Clarkson

Irina Shayk

Laura Harrier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JP (@jp_modee)

Jodie Turner Smith

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Quintessa Swindel

Isabelle Huppert

 Drusilla Foer 

Mia Goth

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

 

Zooey Deschanel

Simone Ashley

Laura Haddock

Εσάς πιο look σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ