Viral: Η στιγμή που ο Χάρι Στάιλς φτύνει ηθοποιό στο Φεστιβάλ Βενετίας - Άναυδοι όλοι, η μεγάλη κόντρα

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Don't Worry Darling»

Νέα μεγάλη κόντρα στο Χόλιγουντ; Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να φτύνει τον Κρις Πάιν, λίγο πριν κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου καιβρέθηκαν με αφορμή την ταινία «Don't Worry Darling», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο 28χρονος Στάιλς προκάλεσε αμηχανία και αναστάτωση, όταν πλησίασε την καρέκλα του Πάιν και έφτυσε τον ηθοποιό μπροστά στη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ, η οποία μάλιστα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Πάιν χειροκροτούσε, ο Στάιλς πήγε προς το μέρος του και λίγο πριν κάτσει στη διπλανή θέση, έφτυσε ανάμεσα στα πόδια του συμπρωταγωνιστή του.

Ο ηθοποιός μετά το συμβάν γέλασε αμήχανα, σε αντίθεση με τον Στάιλς που έδειξε να αδιαφορεί και να απασχολεί τον εαυτό του με το να φτιάχνει μειδιώντας το σακάκι του, ενώ όλοι παρακολουθούσαν το απίστευτο σκηνικό. Οι φήμες θέλουν πίσω από το σκανδαλώδες περιστατικό να κρύβεται μια γυναίκα, και η συγκεκριμένα η Ολίβια Γουάιλντ. Λέγεται επίσης ότι η φιλική σχέση του Πάιν με τη συμπρωταγωνίστρια του Φλόρενς Πιου, η οποία δεν τα πήγαινε καλά με τη Γουάιλντ και την σνόμπαρε όσο περισσότερο γινόταν, ήταν η αιτία που ο Στάιλς ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αμερικανό ηθοποιό. 

Με δήλωσή του στο People, εκπρόσωπος του Κρις Πάιν ξεκαθαρίζει πάντως ότι ο Στάιλς δεν έφτυσε τον ηθοποιό: «Αυτή είναι μια γελοία ιστορία και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα εξαπατά και επιτρέπει ανόητες εικασίες». Αλήθεια ή ψέματα, το μέλλον θα δείξει…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ