Το Eirinika συνάντησε τον David Beckham στην Αθήνα: Όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο από ένα πάρτι που άφησε εποχή (φωτό & βίντεο)

«H γυναίκα μου ζήλεψε γιατί ερχόμουν στην Ελλάδα χωρίς αυτήν»

Το σκηνικό - «όταν η Ελλάδα θέλει να βάλει τα καλά της»: Ιδανική θερμοκρασία, μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαρωνικού, κατάλληλη ώρα για βίντεο και φωτό shooting ενώ η μέρα ετοιμαζόταν για την δύση της και ο superstar που όλοι περιμέναμε το πρώτο πράγμα που μας είπε είναι:

«Η Victoria και εγώ λατρεύουμε το ελληνικό ηλιοβασίλεμα. H γυναίκα μου ζήλεψε γιατί ερχόμουν στην Ελλάδα χωρίς αυτήν».

Όπως καταλάβατε χθες το βράδυ η Αθήνα υποδέχθηκε τον vip guest της Rolex Tudor, David Beckham.

Ο 47χρονος άσος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ήρθε ντυμένος σπορ όπως ταιριάζει στο ρολόι του οποίου είναι ο πρεσβευτής

O διεθνής ambassador του Pelagos της Tudor εκανε μια θεαματική είσοδο μέσα από τον βυθό της ειδικής digital στοάς Pelagos που είχαν δημιουργήσει oι διοργανωτές. 

Γυμνασμένος και fit , λεπτός και νευρώδης ένα ωραίο αρσενικό που μιλούσε με πεντακάθαρη βρετανική προφορά τα όμορφα αγγλικά του.

Το Eirinika βρέθηκε σε αυτό το ειδυλιακό περιβάλλον και έκανε το ρεπορτάζ ακολουθώντας σαν παπαράτσο τον άντρα που μαγνητίζει τα βλέμματα, όχι γιατί είναι γόης, αλλά γιατί εκπέμπει μια θετική αύρα.  Πολύ μοντέρνος με tattoo σε πόδια χέρια, αλλά και παραδοσιακός αφού η μία στις δύο κουβέντες του ήταν family first.

Δεν μας άφησε -όσους δημοσιογράφους συμμετείχαμε στην συνέντευξη Τύπου με τον δύο φορές Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Νίκο Κακλαμανάκη στον ρόλο του δημοσιογράφου. που έθετε τις ερωτήσεις - να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα του σπιτιού του.

Μας έπεισε όμως με τον ήρεμο λόγο του, την απόλυτη ισορροπημένη προσωπικότητα που διακρίναμε, ότι η έμφασή του στην όμορφη πολυμελή οικογένεια που έχει με την Victoria δεν είναι για του τύπους. 

«Έχω μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια, αλλά όταν πάω να διαλέξω κάποιο το πρωί συνήθως το έχει πάρει ο Cruz ή ο Romeo. Όταν έμενε μαζί μας και ο Brooklyn το ίδιο έκανε.... Σειρά έχει η γυναίκα μου Victoria, η οποία καλοβλέπει τη νέα μικρότερη εκδοχή του Tudor, για να αρχίσει να εξαφανίζεται και αυτό από τις πρωινές μου επιλογές».

Οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαμε είχαμε στείλει τις ερωτήσεις μας, οι οποίες και μεταφέρθηκαν δια στόματος του Νίκου Κακλαμανάκη - ad hoc δημοσιογράφου. 

Στις απαντήσεις του, παρατήρησα ότι είχε μια φυσικότητα που με ενθουσίασε, ενώ η άριστη άρθρωσή του και το «ούτε ένα λάθος» στις απαντήσεις, με έκαναν να καταλήξω: « Αυτός είναι ο πιο professional και ταυτόχρονα glamorous ambassador μάρκας, που έχω συναντήσει».

Όλα όσα είπε θα απομαγνητοφωνηθούν και θα τα αναρτήσει το Eirinika λίγο αργότερα. 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου και αφού επευφημούσαμε τον David στις διάφορες πόζες του, σε όλα τα σημεία του μεγαλοπρεπούς black and red σκηνικού της Tudor, εκείνος εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά και εμείς απολαμβάναμε το δειλινό στο Four Seasons, το ωραιότερο ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Ρομαντικές, αλλά και συγκινητικές οι στιγμές για τις δύο αδερφές Βαχάρη, Ηρώ και Σοφία, που μαζί με τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν με τον ambassador τους.

 

 

Λίγα λεπτά κράτησε το Pelagos cocktail, όταν η CEO της Rolex Hellas, η κ Ηρώ Βαχάρη υπέρκομψη με μαύρη, μάξι φούστα και απίθανες Louboutin γόβες (η κόκκινη σόλα και το μαύρο συνδυαζόταν με τα χρώματα της βραδιάς) για να μας υποδεχτεί.

Η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο θερμή εν αναμονή, για ακόμη μια φορά, του David Beckham. Το βίντεο που προβλήθηκε με τον diver Beckham να βουτάει στα κρυστάλλινα νερά, φορώντας το Pelagos στο χέρι του, προετοίμασε το κλίμα για την εντυπωσιακή επανεμφάνιση. 

Ήδη στον υπαίθριο χώρο του event είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι καλεσμένοι, κοσμηματοπώλες, που πουλούν τα Tudor και τα Rolex σε όλη την Ελλάδα. 

Διακρίναμε φυσικά σύσσωμη την οικογένεια Καίσαρη, τον Αρσένη Βιλδιρίδη, αλλά και τον κύριο Πατσέα. Θα δούμε σε λίγο γιατί το tout bijoutier ήταν εκεί. 

Ο mega star ανέβηκε στη σκηνή και ήρθε η στιγμή της κ Βαχάρη να πάρει τον ρόλο της anchorwoman. 

Του εκμαίευσε λοιπόν την εξής απάντηση: «Λατρεύουμε την Ελλάδα, αλλά δεν θα ξεχάσω ότι έχω βάλει στο τέρμα της Ελλάδας τα καλύτερα γκολ μου».

Ο David, σε αντίθεση με το θρυλικό αγέλαστο πρόσωπο της Victoria άρχισε να μοιράζει χαμόγελα και να φωτογραφίζεται με όλο, μα με όλο το κοινό.

Στη αρχή φωτογραφήθηκε με τους κοσμηματοπώλες, όπως ήταν και το πρέπον, στη συνέχεια όμως ξεθαρέψαμε οι πάντες και στην κυριολεξία ορμήσαμε στη σκηνή για να κρατήσουμε αγκαλιά από την μέση ή από τον ώμο τον Sir David, ο οποίος δεν σταμάτησε τις selfies και να ακουμπά το πρόσωπό του σε όλους εμάς τους born to dare.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα αυτός ο άνθρωπος τελικά είναι γεννάιος, αφού ούτε τον covid σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή, ενώ η παρουσία των σωματοφυλάκων του ήταν τόσο διακριτική ώστε με προβλημάτισε.

Αλλά τελικά ο συγκεκριμένος υπεραθλητής και το απόλυτο παγκόσμιο celebrity είναι πραγματικά γεννημένος για να τολμά και να μην φοβάται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ