Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας κατέπληξε τους Αμερικάνους - Η καταπληκτική γκαρνταρόμπα για όλες τις εμφανίσεις (φωτό & βίντεο)

Tο κοστούμι, η φανταχτερή μπλούζα, τα φορέματα

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας πραγματοποιεί σόλο 4ήμερη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά στην βαλίτσα της πρόσθεσε μια σειρά από στυλάτα σύνολα, που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Το παλάτι ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει καθώς αναρρώνει από μια ασθένεια.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος δεν θα συμμετάσχει στην επίσκεψη εργασίας στην Καλιφόρνια και το Τέξας από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2022. 

Αυτή η απόφαση ελήφθη κατόπιν συμβουλής γιατρών. Ο Βασιλιάς αναρρώνει από πνευμονία και τα αεροπορικά ταξίδια αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να εμποδίσουν την πλήρη ανάρρωση του» αναφερόταν στην σχετική ανακοίνωση.

 

Έτσι η 51χρονη σύζυγός του ανέλαβε να κάνει το ταξίδι χωρίς τον 55χρονο άντρα της και πατέρα των τριών παιδιών τους: πριγκίπισσας Κατερίνας, Αριάν και Αλεξίας.

Κατά την άφιξή της η στο Σαν Φρανσίσκο η Μάξιμα εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό κουστούμι συνδυασμένο με μαύρη μπλούζα και γόβες. Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει outfits για κάθε περίσταση!

Ακόμα την είδαμε να ποζάρει με ένα όμορφο πράσινο φόρεμα - ένα από τα χρώματα που της πηγαίνουν ιδιαίτερα - το οποίο είχε μια μεγάλη ζώνη στην μέση, πλισέ φούστα και μακριά μανίκια.

 

 

Επίσης η σύζυγος του Ολλανδού μονάρχη εμφανίστηκε με ένα σύνολο σε καφέ τόνους το οποίο αποτελούνταν από μια φανταχτερή χρυσή μπλούζα και ένα παντελόνι.

Τέλος φόρεσε ένα ροζ φόρεμα που σχημάτιζε κάπα στο πάνω μέρος. Το Lookn ολοκληρώθηκε με nude γόβες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ