Βασίλισσα Λετίσια: Το floral φόρεμα & η υπέροχη ασπρόμαυρη φούστα - έχει την ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας (φωτό & βίντεο)

Την είχε φορέσει και η Κέιτ Μίντλετον

Νέες εμφανίσεις από την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα στυλ.

Ξεκινάμε από το floral, ροζ φουστάνι Adolfo Domínguez,  το οποίο φόρεσε πριν από λίγες ημέρες, σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε η Ισπανική Ένωση Κατά του Καρκίνου.

 τη συνάντηση «Tour Del Cancer» στο CaixaForum, που έγινε στην πόλη Lleida, η 49χρονη ήταν ιδαίτερα ανοιξιάτικη, συνδυάζοντας το φόρεμά της με ροζ γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το brand Gold&Roses.

Ακόμα την είδαμε με μια υπέροχη ασπρόμαυρη φούστα την οποία έχει και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον! 

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε βρέθηκε προχθές στην τελετή έναρξης του νέου σχολικού έτους,στα κέντρα προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης CEIP «Los Campitos», CEIP «Todoque» και CEIP «María Milagros Acosta» στην La Palma της Ισπανίας.

Για την περίσταση η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε να συνδυάσει την Massimo Dutti φούστα της με μια μαύρη σατέν μπλούζα Sandro Paris Officiel
και εσπαντρίγιες - επίσης μαύρες - της εταιρείας Castañer.

Η βασίλισσα φαίνεται πως θέλησε να τιμήσει την περιόδο πένθους που ακολουθεί τον θάνατο της Ελισάβετ, προτιμώντας ένα σκουρόχρωμο outfit.

Την περασμένη Παρασκευή ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας επισκέφθηκαν τη βρετανική πρεσβεία στη Μαδρίτη για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ζεύγος υπογράψε το βιβλίο συλλυπητηρίων, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Λετίσια φορούσε ένα μαύρο φουστάνι με λεπτομέρειες στα μανίκια και μαύρες γόβες. Πένθιμα ντυμένος ήταν και ο σύζυγός της, όπως άρμοζε άλλωστε στην περίσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ