Η Μέγκαν Μαρκλ «παγώνει» το podcast της σε ένδειξη πένθους – Δεν θα κυκλοφορήσουν νέα επεισόδια του «Archetypes»

Μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει τη Μαράια Κάρεϊ και τη Σερένα Γουίλιαμς 

 

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ήθελε να ζήσει με τον πρίγκιπα Χάρι μακριά από τις πολλές και δύσκολες απαιτήσεις του παλατιού, αλλά δεν είναι αναίσθητη.

Αυτό αποδεικνύει η απόφαση της να μην ανεβάσει νέα επεισόδια του εξαιρετικά δημοφιλούς podcast της στο Spotify κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

Νωρίτερα, ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι απέτισε έναν πολύ προσωπικό φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα, λέγοντας πόσο λατρεύει τον χρόνο που είχε περάσει με τη γιαγιά του, ενώ υποσχέθηκε ότι θα τιμήσει τον πατέρα του, Κάρολο, ως τον νέο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους το 2020 και έκτοτε αποξενώθηκαν από την οικογένεια και άσκησαν έντονη κριτική στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στον τρόπο που τους είχαν αντιμετωπίσει.

 

 

 

Το ζευγάρι, ωστόσο, εμφανίστηκε απροσδόκητα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, και τη σύζυγό του Κέιτ σε μια βόλτα κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο, γεγονός που υποδηλώνει μια προσέγγιση μεταξύ των αδελφών. Το podcast της Μέγκαν Μαρκλ, που τιτλοφορείται «Archetypes» και έχει πάει εξαιρετικά καλά σε ποσοστά δημοτικότητας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ και την τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ