Όταν η διαβόητη «τσαντίλας» Μέγκαν Μαρκλ γύρισε και είπε σε άνθρωπο του Μπάκιγχαμ ότι μπορεί και μόνη της να κρατάει την ανθοδέσμη

Ολοφάνερα έχει συγχωρέσει το παλάτι, αλλά δεν έχει ξεχάσει… 

Την ανάγκη φιλοτιμία κάνει η Μέγκαν Μαρκλ αυτές τις ημέρες της παρουσίας της στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι που θρηνεί για το θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. 

Αυτό αποδεικνύει ο εκνευρισμός της το Σαββατοκύριακο στο Ουίνδσορ, όπου βρέθηκε όλη η οικογένεια μαζί, και φωτογραφήθηκε, όπως ήθελε ο βασιλιάς πια Κάρολος για να κρατήσει την αρνητική δημοσιότητα μακριά, και ο φακός την έπιασε να εκνευρίζεται με έναν από τους ανθρώπους του παλατιού. 

Για την ακρίβεια η οξύθυμη εκνευρίστηκε όταν αυτός την πλησίασε για να τη διευκολύνει με ένα μπουκέτο λουλούδια που κρατούσε και της είχε δώσει ένα άτομο από το συγκεντρωμένο πλήθος. Ο βοηθός θέλησε να της τα πάρει από τα χέρια και να τα εναποθέσει μαζί με τα υπόλοιπα, αλλά εκείνη τον ευχαρίστησε και του ξεκαθάρισε εμφανώς εκνευρισμένη ότι θα το κάνει η ίδια. «Τους είπα ότι θα τα τοποθετήσω εκεί πέρα, οπότε δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ. Το εκτιμώ πάντως» φαίνεται να λέει στον βασιλικό βοηθό.

Αφού η κίνηση αυτή δεν έπιασε, πάντως, οι βασιλικοί έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Λίγο αργότερα, όταν στα χέρια της Μέγκαν Μαρκλ είχαν μαζευτεί περισσότερα μπουκέτα λουλούδια, ένας άλλος βασιλικός βοηθός ήρθε και με τη βοήθεια του πρίγκιπα Χάρι κατάφερε να πάρει τα λουλούδια από τα χέρια της Μέγκαν.

«Τα μεγάλα όπλα έπρεπε να επέμβουν όταν η Μέγκαν αρνήθηκε να αφήσει τα λουλούδια που προσπάθησε να της πάρει ο πρώτος βοηθός, καθώς η ίδια ήθελε να τα πάει μόνη της και να εναποθέσει μαζί με τα άλλα αφιερώματα» αναφέρει το σχόλιο στο Twitter στην ανάρτηση με το δεύτερο βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ