Η Ζιζέλ επιστρέφει δυναμικά! «Το χρέος μου στον άνδρα μου το έκανα τώρα επικεντρώνομαι στον εαυτό μου ξανά» 

Η 42χρονη «έκανε το χρέος της» όπως είπε, ως μητέρα και ως σύζυγος και πλέον θέλει να αφοσιωθεί στους δικούς της προσωπικούς στόχους.

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, η Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε για  την οικογένειά της, για το αν θα επιστρέψει στο χώρο της μόδας, τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες για τα «σύννεφα» στο γάμο της.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ζιζέλ, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στο χώρο της μόδας, αλλά όχι στις πασαρέλες.

«Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Ζιζέλ. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, μίλησε για ακόμη μία φορά για την προστασία του περιβάλλοντος και ότι αποτελεί έναν από τους στόχους της, κάτι που έχει αναφέρει επανειλημμένα και μέσα από αναρτήσεις της, κατά καιρούς.

 «Ποτέ δεν μου άρεσε να με βάζουν σε ένα κουτί, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ό,τι θέλουμε. Έχουμε τόσο πολλές διαφορετικές πλευρές» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να το κάνω αυτό στη δουλειά μου και μπορώ να μπαίνω σε τόσο διαφορετικούς ρόλους και να βιώνω όλες αυτές τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου».

Μετά την απόφαση του συζύγου της, Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει για άλλη μία σεζόν στο NFL, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι το ζευγάρι δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο, και η Ζιζέλ αναφέρθηκε και επ' αυτού...τονίζοντας ότι την πείραξε ιδιαίτερα ο σεξιστικός τρόπος με τον οποίο την παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης. .

«Προφανώς έχω τις ανησυχίες μου - πρόκειται για ένα πολύ βίαιο άθλημα και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών στη ζωή των παιδιών μου. Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά στην τελική αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που να λειτουργεί γι’ αυτόν. Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά» δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ