Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όψη έντασης την Παρασκευή, καβγάδες, τσακωμοί, ρήξεις σε σχέσεις, αν δεν είμαστε προσεκτικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Παρασκευή φιλοξενεί μια όψη έντασης η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες, τσακωμούς, ρήξεις σε σχέσεις, αν δεν είμαστε προσεκτικοί στους χειρισμούς μας. Η κύρια όψη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους. Βέβαια πολλές φορές μια όψη έντασης μπορεί να βγει και σε ένα παθιασμένο έρωτα και δεν είναι ανάγκη να έχει καταστροφικές συνέπειες. Θέλει όμως πολλή προσοχή όταν πάμε να κινήσουμε λίγο τα στάσιμα ύδατα στις σχέσεις μας, για να μην δημιουργήσουμε τσουνάμι. Επειδή δεν είναι ακριβώς από τις μέρες που ευνοείται ο πολιτισμένος διάλογος, αν βλέπετε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει είναι προτιμότερο να επιλέξετε την υποχώρηση ή μια πιο αδιάφορη και ουδέτερη στάση και όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες ξαναπιάνετε το θέμα από την αρχή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχουμε το απαιτητικό τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης από τον τομέα επικοινωνίας με την Αφροδίτη στην Παρθένο που δυναμιτίζει τη μέρα και προκαλεί τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, τσακωμών και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στον χώρο εργασίας, περιφρουρήστε την υγεία σας, μην αντιδράτε σπασμωδικά, και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (π.χ. στον δρόμο) ή ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η Σελήνη να πήρε την άγουσα από το ζώδιο σας, το σύμπαν όμως δεν θέλει να σας αφήσει να χαλαρώσετε μέρα μέσα στον Σεπτέμβριο. Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε θέματα παιδιών. Επειδή υπάρχει η τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις, κοιτάξτε εσείς πώς θα ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Ακόμη, αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Από αύριο θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Άρα αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη έντασης με την Αφροδίτη κι έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε κάνοντας την τρίχα… τριχιά. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Επειδή ταυτόχρονα με αυτές τις όψεις θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και η Σελήνη, θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Και εννοείται επίσης ότι δεν οδηγούμε ή δεν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα όντας σε έξαλλη κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ