Η 18χρονη πριγκίπισσα Αικατερίνη - Αμαλία της Ολλανδίας στο πρώτο της επίσημο δείπνο ως διάδοχος του θρόνου (φωτό)

Η αστραφτερή γαλάζια τουαλέτα της royal

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη - Αμαλία (Catharina-Amalia) της Ολλανδίας συμμετείχε, το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τους γονείς της, στο πρώτο της επίσημο δείπνο ως διάδοχος του θρόνου.

Ειδικότερα ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος (Willem-Alexander), η βασίλισσσα Μάξιμα (Máxima) και η πριγκίπισσα του Orange παρέθεσαν δείπνο στα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο παλάτι Noordeinde, στη Χάγη.

Σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram διαβάζουμε ότι «το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι ανεξάρτητος σύμβουλος της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου για τη νομοθεσία και τη διακυβέρνηση και είναι επίσης το ανώτατο γενικό διοικητικό δικαστήριο στην Ολλανδία. Η βασίλισσα Μάξιμα και η πριγκίπισσα του Orange είναι μέλη του συμβουλευτικού τμήματος του Συμβουλίου».

Όπως αναφέρει το parismatch.com το δείπνο που παραθέτει κάθε δύο χρόνια το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, στα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας, ήταν κανονικά να πραγματοποιηθεί πέρυσι, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των περιορισμών για την πανδημία. 

Για την περίσταση η 18χρονη royal, η οποία πλέον σπουδάζει και ζει στο Άμστερνταμ, φόρεσε μια γαλάζια τουαλέτα Mac Duggal, διακοσμημένη με αστραφτερές πούλιες.

Η μητέρα της βασίλισσα Μάξιμα φαίνεται πως διάλεξε, από πλευράς της, ένα φουστάνι το οποίο είχε ήδη στην γκαρνταρόμπα της. Συγκεκριμένα φόρεσε μια τουαλέτα Claes Iversen, η οποία είχε μπλε ηλεκτρικ μπλούζα και χρυσή φούστα με σχέδια.

Σημειώνεται ότι η Μάξιμα και ο Γουλιέλμος - Αλέξανδρος έχουν ακόμα δύο κόρες, την 17χρονη πριγκίπισσα Αλεξία (Alexia) και την 15χρονη πριγκίπισσα Αριάν (Ariane).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ