New York Fashion week: Ο Brandon Maxwell παρουσίασε μία ονειρική collection - Για την ερχόμενη Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks....

Μπαίνοντας στο Christie's για την ανοιξιάτικη πασαρέλα του Brandon Maxwell ήταν σαν να κατεβαίνεις σε ένα λαμπερό νυχτερινό κέντρο: λευκά βελούδινα χαλιά, το όνομα του σχεδιαστή σε νέον να σε υποδέχεται .

Ταιριάζει σε έναν σχεδιαστή που είναι γνωστός για τα party wear του.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks του Οίκου στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης 

 

 

Όταν η ώρα της παράστασης, ο ήχος από το κελάηδισμα των πουλιών ακουγόταν παντού. Το φως άλλαξε από μπλε σε απαλό κίτρινο. Ο ήλιος είχε ανατείλει.

 

 

Το πρώτο μοντέλο βγήκε φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με άλογα που ήταν τοποθετημένο κάτω από μια ζακέτα με κεντήματα από λουλούδια και παγιέτες, συνδυασμένο με μια φούστα από ασημένιες παγιέτες με φλοράλ μοτίβο και από πάνω ένα ροζ τουίντ σακάκι.

 

 

"Είμαι σχεδόν επτά χρόνια τώρα και έχω μεγαλώσει και νομίζω ότι έχω ωριμάσει", δήλωσε ο Maxwell στα παρασκήνια μετά το σόου. Έχει επίσης γίνει πιο πολυάσχολος. Μαζί με την ομώνυμη εταιρεία του, έχει μια συλλογή με τη Fila, καθώς και δύο συλλογές με τη Walmart, αλλά δεν αισθάνεται να τον καταπιέζουν όλα αυτά.

 

 

 

 

"Νομίζω ότι έφερε μεγάλη ισορροπία, συγκέντρωση και διαύγεια στη ζωή μου", είπε. "Προσπαθούσα να το πω στις παραστάσεις, ότι πραγματικά αναζητούσα την ειρήνη και την ηρεμία" Ο σχεδιαστής και o σύντροφός του μετακόμισαν πρόσφατα από την πόλη "στη φύση", όπως είπε ο ίδιος.

 

 

 

 

 

 

"Και νομίζω ότι η ηρεμία και η ησυχία μου προκαλούν πολλές ακούσιες αναμνήσεις από το πώς μεγάλωσα στη φύση όταν η ζωή ήταν τόσο αργή, και αυτό μου έφερε πολλές από αυτές τις αναμνήσεις από τότε που άρχισα να αγαπώ τη μόδα". 

Η συλλογή έκλεινε το μάτι στον μινιμαλισμό της δεκαετίας του '90 αλλά και στο Y2K glam, όχι όμως για να τα αποθεώσει αλλά περισσότερο για να τα καταρρίψει και να τα εκσυγχρονίσει με έναν τρόπο γαλήνιο και γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ