Και επίσημα πατέρας 8 παιδιών ο Alec Baldwin - γέννησε η Hilaria: Το βίντεο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κορούλα τους

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Alec Baldwin είναι και επίσημα πατέρας οκτώ παιδιών, με την γυναίκα του Hilaria να φέρνει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας, την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου.

Στο Instagram της η 38χρονη yoga instructor δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση. 

Στο κλιπ βλέπουμε πλάνα από το μαιευτήριο και την πρώτη αγκαλιά της μαμάς και της μικρούλας Ilaria Catalina Irena Baldwin, όπως είναι και το όνομα της κόρης τους.

«Είναι εδώ. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα, Ilaria Catalina Irena - 9-22-22 - 6 λίβρες 13 oz (λίγο πιο πάνω από 3 κιλά).  Και αυτή και εγώ είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Τα αδέλφια Baldwinito περνούν τη μέρα τους με το να την γνωρίζουν και την καλωσορίζουν στο σπίτι μας. Με πολλή αγάπη σε όλους σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα» έγραψε στην ανάρτησή της η Hilaria.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία και ο 64χρονος ηθοποιός έχουν αποκτήσει επίσης τους γιους τους EduardP ao Lucas, 23 μηνών, Romeo Alejandro David, 4 ετών, Leonardo Ángel Charles, 5 ½ ετών και Rafael Thomas, 7 ετών, καθώς και τις κόρες τους Maria Lucia Victoria, 18 μηνών και Carmen Gabriela, 8 ½. ετών.

Ο Alec Baldwin έχει επίσης μια κόρη, την 26χρονη Ireland, μαζί με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ