Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη δίνει μια πιο αισιόδοξη & χαλαρή νότα στην Παρασκευή

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας μια πιο αισιόδοξη και χαλαρή νότα στην Παρασκευή. Οι σημαντικές όψεις της από τον Τοξότη είναι το εξάγωνο με τη νεοφερμένη στον Ζυγό Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Δία που μας δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας για τη μέρα και μας επιτρέπουν να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα στο έπακρο. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 2/10, άρα υπάρχουν απρόοπτα και διαταράξεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη σήμερα είναι μια καλύτερη και σίγουρα πιο αισιόδοξη μέρα. Η Σελήνη σε θετική όψη προς τον Δία στο ζώδιο σας, σας προτρέπει να κοιτάξετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, ένα ταξίδι, για να πέσετε με τα μούτρα και μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Δία που συνεχίζει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά. Βέβαια τις εκκινήσεις και τις δράσεις σας θα πρέπει να τις τοποθετήσετε μετά τις 3/10, που θα έχει τελειώσει και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε και να τα τακτοποιήσετε. Επειδή από την άλλη εβδομάδα οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις -προσωπικές ή επαγγελματικές- εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει, αλλά αυτό θα υποχωρήσει μόλις γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής από τις 2/10 και έπειτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη, είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας με ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να κάνετε πλάνα ίσως για μια εκδρομή ή κάποιες εξόδους με τους φίλους, τον σύντροφό σας και την οικογένεια σας για το γουηκέντ. Μην ξεχνάμε ότι η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια ταξιδιάρα Σελήνη. Επειδή ακόμη ο Ερμής όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, πριν τις 2/10 θα ήταν καλό να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ