Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις το βράδυ του Σαββάτου

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Καλό μήνα! Η Σελήνη, δείκτης της καθημερινής μας διάθεσης, θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Τοξότη σχηματίζοντας μια ποικιλία όψεων, από τις οποίες αυτή που χρειάζεται προσοχή είναι η αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους το απόγευμα του Σαββάτου.

Είναι μια όψη συγκρουσιακή που δημιουργεί πλαίσιο έντασης στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Αργότερα μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, έτσι οι νυχτερινές ώρες του Σαββάτου χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά και στην οδήγηση.

Το Σάββατο έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη από τη μια, που τείνει όμως προς την υπερβολή. Ίσως είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε την όρεξη μας και να πειθαρχήσουμε είτε σε θέματα διατροφής, αλκοόλ και γενικά καταχρήσεων. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 00:46 της Κυριακής μέχρι τις 10:38 το πρωί που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος, αλλά για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται η καθημερινότητα μας και θα φύγει η σύγχυση, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη, αυξάνοντας την περιέργεια από τη μια, αλλά και την επιβάρυνση που δέχεται ο εγκέφαλος σας από τις πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες που έχετε να διαχειριστείτε από την άλλη. Άλλη μια κουραστική νοητικά ημέρα, αλλά που μπορείτε να περάσετε καλά αν δεν κάνετε υπερβολές. Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου καλό είναι να μην κουράζετε πολύ το μυαλό σας με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη.

Ακόμη, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στο ζώδιο σας σάς κάνει να χάνετε λίγο το μέτρο στις σχέσεις σας. Προσέξτε τους ενθουσιασμούς και τις υποσχέσεις. Την Κυριακή ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του, αλλά μην περιμένετε με το «καλημέρα» ότι θα διορθωθούν όλα τα παρατράγουδα στην επικοινωνία. Θα χρειαστεί να περάσουν μερικές μέρες για να νιώσετε ότι τα πράγματα κάπως ξεμπλοκάρουν και μπαίνετε σε πιο βατούς ρυθμούς ειδικά στα θέματα της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου τον Τοξότη και να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε.

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Αν νιώθετε ότι δεν συνεννοείστε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήστε τις συζητήσεις από Δευτέρα που ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για σας και με Ερμή επιτέλους ορθόδρομο. Η Κυριακή μολονότι βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο φιλικό σας ζώδιο και πάλι δεν προσφέρει τους χαλαρούς ρυθμούς που θα επιθυμούσατε, μολονότι είναι πολύ πιο άνετη ως μέρα από το Σάββατο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Βέβαια τις απογευματινές ώρες θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας. Οι αντιπαραθέσεις, οι διαφωνίες, μπορεί να οδηγήσουν σε καβγάδες αν δεν είστε ψύχραιμοι.

Το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο και γενικώς να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σταματά επιτέλους να είναι ανάδρομος από την Κυριακή, αλλά μην φανταστείτε ότι από την πρώτη του στιγμή θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο κεφάλι σας. Θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμη για να ανακτήσει την ταχύτητα του. Όπως κατανοείτε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ξέρετε πού βαδίζετε και κυρίως με ποιους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ