Asia Express: Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς - «μήπως δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες;» (βόντεο)

Τι δήλωσαν για την απόφασή τους

Οικειοθελής αποχώρηση για την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στο «Asia Express», το οποίο και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του Star Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στα 9 ζευγάρια ότι ο τραγουδιστής και η σύζυγός του αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Από πλευράς της η Ιλαέρια πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

Οι παίκτες του Asia Express ήξεραν πως η το παιχνίδι θα ξεκινήσει με μια φωτογράφιση, ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους ανακοίνωσε ότι ξεκινάνε αμέσως! Στο άκουσμα της ενημέρωσης, άπαντες σοκαρίστηκαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ