Καλλονή 21 ετών σκοτώθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου από την ντουλάπα - Την πέρασε για πόρτα τουαλέτας (φωτό)

Η ντουλάπα έπεσε από τον τοίχο και έσπασε την τραχεία της

Μια «όμορφη» νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στο στορικό ξενοδοχείο Adelphi του Λίβερπουλ, αφού - σύμφωνα με την μητέρα της - καταπλακώθηκε από μια ντουλάπα, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας και την μπέρδεψε με την πόρτα της τουαλέτας.

Η 21χρονη Chloe Haynes βρέθηκε νεκρή στο διάσημο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης στις 6.37 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, αφού οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο μετά από «ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια».

Photo: Facebook

Η 49χρονη μητέρα της Nicola Williams είπε ότι η ντουλάπα έπεσε από τον τοίχο και έσπασε την τραχεία της κόρης της, αφού η τελευταία σηκώθηκε από το κρεβάτι «μπερδεμένη», μετά από μια βραδινή έξοδο.

Η κυρία Williams, από το Wrexham  της Βόρειας Ουαλίας είπε ότι η 21χρονη είχε πάει σε κάποιο «πάρτι αρραβώνων ή κάτι τέτοιο. Μέχρι τα μεσάνυχτα, είχε πιει σφηνάκια και ήταν λίγο μεθυσμένη, οπότε ένας φίλος της την πήγε πίσω στο ξενοδοχείο για να την βάλει για ύπνο και μετά έφυγε ξανά.

 

 

Φαίνεται πως σηκώθηκε από το κρεβάτι μπερδεμένη, χωρίς να ξέρει πού είναι και άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας, πιθανόν γιατί νόμιζε πως είναι η τουαλέτα ή  για να ξαναβγεί από το δωμάτιο. Ήταν μια μεγάλη, παλιά, βαριά ντουλάπα και έπεσε πάνω της και της έσπασε την τραχεία».

Η μητέρα της κοπέλας αποκάλυψε σύμφωνα με την Daily Mail ότι ο φίλος της Chloe επέστρεψε κάποια στιγμή στι δωμάτιο τα ξημερώματα και ήρθε αντιμέτωπος με τη φρικτή σκηνή. Είπε ότι φώναξε βοήθεια και δύο άντρες από άλλα δωμάτια ήρθαν να βοηθήσουν να σηκώσουν την ντουλάπα,  αλλά ήταν πολύ αργά...

Μιλώντας για την απώλεια της κόρης της η κυρία Williams πρόσθεσε ακόμα: «Αγαπούσε τα ζώα, είχε ένα σκυλάκι που τον έλεγαν Archie, με το οποίο είχε εμμονή. Το παρατσούκλι μου για εκείνη ήταν πουλάκι. Ήταν τόσο μικροκαμωμένη και μικρή, και όταν έτρωγε ήταν σαν πουλάκι. Ήταν ήσυχη, ήταν κάποιος που δεν μιλούσε εκτός κι αν είχε κάτι να πει.

Αλλά τους τελευταίους 12 μήνες έβγαινε από το καβούκι της, κέρδιζε την αυτοπεποίθησή της και είχε έναν ευρύ κύκλο φίλων. Ήταν ευγενική και περιποιητική και φαινόταν να συνδέεται με γκέι άντρες και έτσι γνώρισε το φίλο με τον οποίο πήγε στο Λίβερπουλ».

Η 21χρονη εργαζόταν ως σερβιτόρα και «σχεδίαζε να να κάνει τα μαθήματα οδήγησης και είχε μαζέψει λίγα χρήματα για αυτό και ήθελε να πάει στο εξωτερικό για διακοπές με τους φίλους της.  Απλώς έκανε όλα τα πράγματα που θα έκανε κάθε 21χρονη.

Ήταν όμορφη, αλλά είχε παλέψει με την αυτοπεποίθηση της, οπότε δεν ήξερε πραγματικά πόσο όμορφη ήταν και αυτό την έκανε όμορφη και εσωτερικά. Ήταν πολύ ευγενική ».

 

 

Εκπρόσωπος του συμβουλίου του Λίβερπουλ δήλωσε για το τραγικό συμβάν: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι διεξάγουμε έρευνα  για έναν θάνατο στο ξενοδοχείο Adelphi στις 10 Σεπτεμβρίου».

Τρεις άνδρες, ηλικίας 26, 46 και 49 ετών, συνελήφθησαν όταν η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο της 21χρονης, αλλά αργότερα έκριναν ότι πέθανε «κατά λάθος» και δεν τους απαγγέλθηκαν τελικά κατηγορίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ