Έβαψαν… καταρράκτη μπλε για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρό τους - Το αποτέλεσμα; Το ζευγάρι μόλυνε ποταμό... (βίντεο)

Το υπουργείο Περιβάλλοντος κάνει τώρα έρευνα

Το νερό είναι πηγή ζωής, αλλά ένα ζευγάρι από την Βραζιλία μάλλον δεν το έχει αυτό κατά νου, αφού έβαψαν μπλε ένα καταρράκτη, για το πάρτι  αποκάλυψης του φύλου του παιδιού τους.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας έχει ξεκινήσει έρευνα καθώς η χρωστική ουσία φαίνεται να δημιούργησε πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη.

Σύμφωνα με την The Independent, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.  Το υπουργείο δήλωσε ότι το ζευγάρι μόλυνε τον ποταμό Queima Pe, ο οποίος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και κύρια πηγή νερού για την κοντινή κεντροδυτική πόλη Tangara da Serra.

 

 

Σε ανακοίνωσή του το SEMΑ (Environment of Mato Grosso) ανέφερε ότι το τμήμα θα ερευνήσει το ζευγάρι για να καθορίσει ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για να βαφτεί ο καταρράκτης και αν έχει προκληθεί περιβαλλοντική ζημιά.

Οι γονείς δημοσίευσαν στα social media ένα βίντεο από το πάρτι που έκαναν και στο οποίο φαίνεται ο καταρράκτης βαμμένος μπλε, κάτι που υποδήλωνε ότι το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι.

 

 

Ωστόσο το κλιπ προκάλεσε αντιδράσεις. Ένας ακτιβιστής αναδημοσίευσε το βίντεο γράφοντας στην ανάρτηση: «Σοβαρά, πίστευαν ότι ήταν καλή ιδέα να βάψουν έναν καταρράκτη; Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να κάνεις ένα πάρτι αποκάλυψης και κατάφεραν να επιλέξουν τον μόνο με περιβαλλοντικές επιπτώσεις».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ