Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Υποβασταζόμενα τα παιδιά του, είπαν το τελευταίο αντίο στον πατέρα τους - Ποιοι καλλιτέχνες πήγαν; (φωτό)

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν την σορό...

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/10, απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε μεγάλη δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970 και είχε συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος κ.ά

O κορυφαίος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

 

Ο Σταμάτης Κόκοτας είχε παντρευτεί δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα και την Έλλη και με τη δεύτερη σύζυγό του, την Μαριάννα.

Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν σήμερα (5/10) στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσει τον κορυφαίο ερμηνευτή ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Από νωρίς άρχισαν να πλημμυρίζουν το κοιμητήριο Ζωγράφου στεφάνια καλών φίλων και συναδέλφων του Κόκοτα με τρυφερά μηνύματα αποχαιρετισμού στον αγαπημένο ερμηνευτή. 

 

Ποιοι πήγαν στο τελευταίο «αντίο» του Σταμάτη Κόκοτα

Φίλοι του εκλιπόντος από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο έσπευσαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου.

 Ντυμένος στα μαύρα και υποβασταζόμενος έφτασε λίγο μετά τις 12 ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα, Δημήτρης. 

Φωτό: από NDP

 Στην κηδεία βρέθηκαν οι: Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Γιώργος Λεμπέσης, Παντελής Αμπαζής, Δημήτρης Παπάζογλου, Ελένη Ροδά και πολλοί ακόμα στενοί φίλοι και συνεργάτες του σπουδαίου καλλιτέχνη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ