Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Maria Sharapova στην Ελλάδα - ''Μαζεύω τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου'' (φωτό)

Η πασίγνωστη τενίστρια όπως λέει, περνάει τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες στην χώρα μας. 

Στην Ελλάδα βρίσκεται η διεθνούς φήμης τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, όπως πρόδωσε με δημοσίευσή της στο Instagram.

Η πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, γνωστοποίησε πως διανύει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού της σε ελληνικό έδαφος, μαζί με το μόλις λίγων μηνών μωρό της.

Η διάσημη Ρωσίδα έγραψε στην ανάρτησή της: '«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία». 

 

 

Μπορεί η Μαρία Σαράποβα να μην αποκάλυψε τον προορισμό της, ωστόσο στα σχόλια οι φανς έγραψαν πως βρίσκεται στην Κέρκυρα. Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σαράποβα έκανε και μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις σπηλιές του Ιονίου.

Να σημειώσουμε πως η αθλήτρια, ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του Θίοντορ, στις 15 Ιουλίου μοιράζοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. 

 

 

«Το πιο όμορφο, προκλητικό και ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια», έγραψε η Σαράποβα, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό επιχειρηματία Αλεξάντερ Τζιλκς, σε ανάρτηση της στο Instagram.

Η Ρωσίδα πέντε φορές πρωταθλήτρια Grand Slam αποχώρησε από το τένις το 2020. Αν και αγωνίστηκε υπό τη ρωσική σημαία κατά τη διάρκεια της καριέρας της - και είναι η μόνη Ρωσίδα που έχει κερδίσει Grand Slam - η Σαράποβα ζει στις ΗΠΑ από τότε που ταξίδεψε για πρώτη φορά στη χώρα ως παιδί-θαύμα του τένις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ