Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Εντυπωσιακό το show του Miu Miu - Η ονειρική συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Δείτε την συλλογή! 

Η μόδα είναι ένα μέσο για να μεταφραστεί μια αντίδραση στην πραγματικότητα σε υλική μορφή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Δεν είναι μόνο μια αντίδραση στον κόσμο γύρω μας, αλλά τελικά έχει σχεδιαστεί για να καθίσει μέσα του, για να γίνει μέρος μιας πραγματικότητας που με τη σειρά της αντανακλά. Η συλλογή Miu Miu Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Miuccia Prada υπογραμμίζει και διερευνά αυτή την ιδέα, της μεταφοράς του συναισθήματος και της ανταπόκρισης σε αποτέλεσμα.

Η ίδια η μόδα είναι μέρος της πραγματικής ζωής - έχει μια χρήση και έναν σκοπό, τόσο για να ντύνει το σώμα όσο και για να εκφράζει ευρύτερα συναισθήματα, μεγαλύτερα θέματα, γύρω από το άτομο και τον πολιτισμό.

O οίκος Miu Miu είναι το νεότερο, πιο διασκεδαστικό αντίστοιχο της μάρκας Prada, αλλά, όπως δήλωσε ο σχεδιαστής μετά το σόου, "είμαι πολύ σοβαρός αλλά και διασκεδαστικός. Είμαι και τα δύο. " Αυτή η δυαδικότητα αντικατοπτρίστηκε σε μια συλλογή που περιτύλιξε το ίδιο βαθύ μήνυμα της συλλογής Prada σε μια πιο επιπόλαιη συσκευασία, αναφέρει η vogue

Ο Miu Miu έχει πάρει φόρα, προσφέροντας ένα είδος μόδας που ανταποκρίνεται στις σέξι, ανατρεπτικές, προϊοντοκεντρικές προτιμήσεις των ''ψηφιακών γενιών''- ακόμη και μέσα από έναν απλοποιημένο φακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ