«Προσκολλημένος» στην Μέγκαν Μέγκαν ο «πληγωμένος» πρίγκιπας Χάρι: Ήξερε τα «κουμπιά» του - είχε ψάξει τα πάντα για αυτόν

Τι ισχυρίζεται βασιλικός βιογράφος για την Δούκισσα και την σχέση της με τον σύζυγό της

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι «προσκολλημένος, σαν να είναι σωσίβια λέμβος» στην Μέγκαν Μαρκλ, η οποία «ικανοποιεί όλες τις «ανάγκες» του Δούκα του Σάσεξ «που δεν ικανοποιούσαν άλλες του σύντροφοι».

Αυτά είπε μιλώντας στο Page Six ο βασιλικός βιογράφος Tom Bower, ο οποίος σημείωσε ότι η 41χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, φέρεται να ήξερε ακριβώς πώς να τον κερδίσει.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors» εξήγησε ότι ο 38χρονος royal είναι «ψυχολογικά κατεστραμμένος» και «βαθιά πληγωμένος» τόσο από την εμπειρία του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όσο και από την «συμπεριφορά του πατέρα του προς την μητέρα του, αλλά και προς τον ίδιο τον Χάρι, όταν εκείνος ήταν παιδί».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η δύσκολη ζωή του Δούκα, αλλά και άλλων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έχουν δει εδώ και χρόνια το φως της δημοσιότητας.

Ο δυστυχισμένος γάμος της Νταϊάνα με τον βασιλιά Κάρολο, λόγω της σχέσης του τελευταίου με την Καμίλα, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Ο τραγικός θάνατος της πρώην πριγκίπισσας της Ουαλίας τον Αύγουστο του 1997 - όταν ο Χάρι ήταν μόλις 12 ετών - τράβηξε επίσης την έντονη προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μιλήσει άλλωστε για το τραύμα των παιδικών του χρόνων στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard το 2021. Τότε είχε κατηγορήσει τον πατέρα του ότι του κληροδότησε «έναν κύκλο γενετικού πόνου και οδύνης». 

Η Μέγκαν Μαρκλ πάντα ισχυριζόταν ότι δεν ήξερε τίποτα για τους Βρετανούς royals όταν είχε αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τον Χάρι και ρωτούσε μόνο αν ήταν «καλός».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο στο βιβλίο του ο Bower ισχυρίζεται ότι η 41χρονη έκανε προσεκτική έρευνα πριν από το πρώτο τους ραντεβού στο Soho House's Dean Street Townhouse στις αρχές του Ιουλίου του 2016.

«Η ιδιοφυΐα της ήταν ότι πριν τον γνωρίσει, τον ερεύνησε προσεκτικά και ως έξυπνη γυναίκα με μεγάλη εμπειρία, ήξερε ακριβώς ποια κουμπιά να πατήσει», ισχυρίζεται ο βιογράφος στο Page Six. Ο ίδιος τονίζει ακόμα ότι ο Χάρι ήταν δυστυχισμένος με τον ρόλο του ως senior royal και πως η Μέγκαν του πρόσφερε μια διέξοδο.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 - λιγότερο από δύο χρόνια μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2018.

EPA POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πλέον ο Χάρι και η Μαρκλ ζουν στο  Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, με τα δύο τους παιδιά (τον Άρτσι, 3 ετών και τη Λίλιμπετ, 1 έτους) ενώ παράλληλα έχουν υπογράψει προσοδοφόρες συμφωνίες με το Spotify και το Netflix.

 

 

«Πιστεύω ότι του άρεσε πολύ περισσότερο η κωπηλασία στον Ειρηνικό, παρά οι χειραψίες μέσα στη βροχή μιας πόλης του βρετανικού Βορρά» εξηγεί ο Bower αναφερόμενος στις εκδηλώσεις, πολλές φορές διεκπεραιωτικού χαρακτήρα, στις οποίες πρέπει να παρίστανται κάθε χρόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Ο βιογράφος πιστεύει επίσης ότι ο πρόσφατος θάνατος και η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' πρέπει να ήταν ιδιαίτερα επώδυνες στιγμές για τον αποστάτη royal, στον οποίο απαγορεύτηκε να φορέσει την στρατιωτική του στολή και ο οποίος δεν έλαβε πρόσκληση - όπως και η σύζυγός του - για την δεξίσωη που έγινε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, πριν από την κηδεία της γιαγιάς του.

 

«Νομίζω ότι η κηδεία του ξύπνησε κάποια δυστυχία, του ότι ήταν τόσο αποκομμένος από την οικογένεια και τους φίλους του και ήταν ένας ξένος», προσθέτει ο Bower. «Και νομίζω ότι αυτό ασκεί μεγάλη πίεση στη σχέση τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ