H Jessica Biel σε μια σούπερ εμφάνιση: Το υπέροχο Giambattista Valli φόρεμα της ηθοποιού - φιόγκοι και φτερά (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον σύζυγό της στο ετήσιο Gala του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες 

Μια υπέροχη εμφάνιση από την Jessica Biel που παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Justin Timberlake στο ετήσιο Gala του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες (CHLA).

Το ζεύγος τείνει να κρατά χαμηλό προφίλ, ωστόσο η 40χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από το event.

Στο post της η Biel αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στο gala ήταν και ο αδελφός της καθώς η κόρη του είχε κάνει στο CHLA «μια εγχείρηση καρδιάς που της έσωσε τη ζωή».

«Χθες το βράδυ βάλαμε τα καλά μας για να υποστηρίξουμε έναν σκοπό κοντά στην καρδιά μας. Ήταν τόσο ξεχωριστό που είχαμε μαζί μας τον αδελφό μου - η κόρη του έκανε  μια εγχείρηση καρδιάς που της έσωσε τη ζωή, στο CHLA και είμαστε τόσο ευγνώμονες και περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της κοινότητας. Φωνάξτε για μικρό Ζαμπόνι! Σας ευχαριστώ όλους που εμφανιστήκατε» έγραψε αναλυτικά στην ανάρτησή της.

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε ένα φανταστικό φόρεμα Giambattista Valli, το οποίο ήταν από την φθινοπωρινή συλλογή του σχεδιαστή μόδας.

Το φουστάνι της ήταν μάξι με ασημένιες λεπτομέρειες και φτερά, ενώ ήταν διακοσμημένο με λευκούς σατέν φιόγκους. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια και ένα clutch  Jimmy Choo.

Το ζεύγος βρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση για να τιμήσει τους τοπικούς ήρωες και τους φιλάνθρωπους του τομέα της υγείας.

Σύμφωνα με το usmagazine.com το gala, το οποίο διοργανώθηκε από τον Chris Pine και τον πατέρα του, Robert Pine - πραγματοποιήθηκε στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Το event του CHLA - που  συγκέντρωσε περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει πρωτοβουλίες παιδιατρικής ιατρικής περίθαλψης και έρευνας - «έκριβε» και μια μουσική έκπηξη καθώς ο Timberlake και η 4χρονη ασθενής Ella ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν ένα πότ-πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή, αλλά και  γνωστές διασκευές.

Φωτογραφίες: Instagram/@jessicabiel

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ