Η Britney Spears «έφαγε» unfollow στο Instagram από την Christina Aguilera - Το αμφιλεγόμενο σχόλιο για τις χορεύτριές της

Πλέον το post έχει κατέβει, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν

Drama στη showbiz με την Christina Aguilera να κάνει unfollow την Britney Spears στο Instagram, μετά από μια αμφιλεγόμενη δήλωση της τελευταίας για τα σώματα των χορευτριών της 41χρονης τραγουδίστριας του «Beautiful».

Η Britney είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ότι «Μακάρι να είχε επιλέξει για νταντάδες των παιδιών μου τους χορευτές μου. Αν είχα τους χορευτές της Christina Aguilera, θα έδειχνα εξαιρετικά μικρόσωμη».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μήνυμα, σύμφωνα με το pagesix.com, δημοσιεύτηκε μαζί με ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Rodney Dangerfield: «Βρήκα ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος να φαίνεσαι αδύνατη: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους».

Πλέον το post έχει κατέβει, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν. «Το να ντροπιάζεις τους άλλους δεν είναι η σωτσή κίνηση», σχολίασε κάποιος από τους 41.9 εκατομμύρια followers της 40χρονης Spears, ενώ ένας άλλος της έγραψε «πρέπει να το διαγράψεις».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Aguilera δεν έχει κάνει κάποια δήλωση πάνω στο θέμα, ωστόσο μετά το συγκεκριμένο σχόλιο δεν ακολουθεί πλέον την συνάδελφό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ