Ax βρε Τζόνι Ντεπ, γιατί; Ποζάρει με φανς στη Νέα Υόρκη αλλά το πρόσωπο του μοιάζει να βγήκε από κακή πλαστική (φωτό)

Τζακ Σπάροου, εσύ; 
 

Ο Τζόνι Ντεπ συνάντησε θαυμαστές του στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν τη σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του, με τη New York Post να παρατηρεί χαρακτηριστικά πως έμοιαζε περισσότερο με τον… Όζι Όσμπορν

 

 

Καθαρά ξυρισμένος, με μπλε γυαλιά ηλίου και ασορτί καπέλο, ο 59χρονος υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε selfies με τους θαυμαστές του έξω από το Capitol Theatre στο Port Chester της Νέας Υόρκης, το βράδυ του Σαββάτου πριν από τη συναυλία του με τον φίλο του μουσικό Jeff Beck, 78 ετών.

 

 

 

 

 

Ο Depp βρίσκεται συνεχώς στον δρόμο με τον Beck για πολλές στάσεις περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο από το τέλος περίπου της πολύκροτης δίκης του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Ο πρωταγωνιστ'ης της ταινίας "Edward Scissorhands" ήταν παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, εκτός από την περίεργη ''προσγείωσή'' του στα MTV VMA ως ''άνθρωπος του φεγγαριού''.

 

 

Ο Depp βγαίνει αυτή τη στιγμή με την Joelle Rich, με την οποία φέρεται να μην έχει αποκλειστική σχέση, η οποία ήταν μία από τους δικηγόρους υπεράσπισης που τον εκπροσώπησαν στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε το 2018 εναντίον της Sun.

 

 

Την ίδια ώρα, η Άμπερ Χερντ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου φέρεται να έκλεισε μια πολυτελή βίλα με ψευδώνυμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ