Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου για τον 53χρονο στον Κολωνό - '' Τον είδα πριν λίγες ημέρες, είχα γνωρίσει & τη 12χρονη μαθήτρια (βίντεο)

Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου το 12χρονο κορίτσι να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη πρόχώρησε η  ηθοποιός Άννα Φόνσου. Η ίδια αποκάλυψε πως  είχε γνωρίσει τη 12χρονη μαθήτρια που βιαζόταν υπό την απειλή όπλου από τον 53χρονο μαστροπό, ο οποίος ταυτόχρονα την εξέδιδε και σε άλλους παιδεραστές. 

Σημειώνεται πως μόλις έγινε γνωστός ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου επιχειρηματία, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του δράστη με πλήθος πολιτικών και ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η κ. Φόνσου.

 

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, η ηθοποιός είπε: "Ο κύριος αυτός ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού".

Συνέχισε λέγοντας πως έβγαλαν φωτογραφίες για διαφήμιση, ενώ έφερνε παρόμοια προϊόντα κάθε 15 μέρες περίπου.

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης 12χρονης στον Κολωνό: Νέα δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων στον 53χρονο

 

"Ερχόταν βγάζαμε φωτογραφία μια μέρα μου λέει "Ξέρετε κ. Φόνσου εγώ έχω ένα σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, θέλετε να έρθετε να το δείτε από κοντά και να μας διαφημίσετε;”. Πήγα με δύο τρεις ηθοποιούς και έξω από το μαγαζί, είχε βάλει και ένα μεγάλο τραπέζι και μου λέει σας φτιάξαμε και ψάρι. Ήρθαν 4 – 5 άνθρωποι με τις γυναίκες τους, ένας γιατρός, ο άλλος καθηγητής και καθίσαμε", συνέχισε.

Όπως είπε εκείνη την ημέρα ήταν εκεί και το 12χρονο θύμα του 53χρονου μαστροπού.

"Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε "ήθελα να σας γνωρίσω, έχω άλλα επτά αδέρφια", δήλωσε, ενώ όταν τη ρώτησε γιατί ήταν τόσο αργά ακόμα έξω, η ανήλικη είπε πως κάνει θελήματα στον 53χρονο.

Μάλιστα, όπως η ίδια είπε, τελευταία φορά είδε τον 53χρονο παιδεραστή πριν δέκα μέρες και φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τι άνθρωπος ήταν...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ