Όταν η 23χρονη τότε Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στο fashion show του Nicolas - οι throwback φωτογραφίες

Σπάνια στιγμιότυπα

Η Βίκυ Καγιά έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και θεωρείται ένα από τα top μοντέλα - αν όχι το τοπ - της Ελλάδας.

Και φυσικά δεν έχει σταματήσει μόνο στο modeling αφού είναι επίσης επιχειρηματίας, αλλά και παρουσιάστρια, επιστρέφοντας φέτος μάλιστα στο GNTM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν μόλις 14 ετών και από τότε έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά και έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους σχεδιάστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας μεταξύ άλλων δουλειές σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μιλάνο.

Φωτογραφίες: Instagram/@malliscoiffure

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκαν στην σελίδα του hair salon Malliscoiffure στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο fahion show του Nicolas το 2001. Το μοντέλο με την σειρά του ανέβασε στα stories της τα στιγμιότυπα. 

Τότε η ίδια ήταν μόλις 23 ετών. Σε ένα από τα κλικς την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετείχαν στο show, φορώντας μια ροζ μπλούζα. Στο δεύτερο στιγμιότυπο φορά ένα λευκό αστραφτερό τοπ, τύπου σουτιέν και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μια όμορφη αλογοουρά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ