Κολωνός: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 53χρονος & ο 42χρονος - Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Πώς κάλυπτε τη δράση του; 

Στις 11.00 σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν, από τον 7ο όροφο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, στην 33η ανακρίτρια, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος της σοκαριστικής υπόθεσης με θύμα το 12χρονο κορίτσι, καθώς και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, ένας από τους φερόμενους παιδόφιλους-βιαστές.

Τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων, όπως και οι φωτογραφίες τους, δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες από την Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αναμένουν να δουν αν θα καταφύγουν σε αυτούς και άλλα παιδιά, υπό τον φόβο ότι η 12χρονη δεν είναι το μοναδικό θύμα.

 

 

Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη

 

 

Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7η-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον:

1. ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30ή-12-1969 στο Αγρίνιο.

 

 

Αυτός είναι ο 42χρονος βιαστής της 12χρονης που συνελήφθη μαζί με τον Ηλία Μίχο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τα στοιχεία του 42χρονου παιδεραστή:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7η-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 8-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων.

Πρόκειται για τον:

  1. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2α-1-1980 στη Νίκαια Αττικής

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ