Κολωνός - Φιλάνθρωπος ο 53χρονος: Δωρεές στο αστυνομικό τμήμα, δωρεές στο σπίτι του ηθοποιού - ήταν large

Ψάλτης στην εκκλησία και… φιλάνθρωπος.... 

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος που στην υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. 

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται με τον 53χρονο να καλείται να δώσει εξηγήσεις για βαρύτατες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του. 

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέρχεται στον Ανακριτή χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις. Για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου θα διοριστεί αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθεντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα και ο έτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού, Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε τον 53χρονο για να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι. 

Δωρεές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

Φιλικές σχέσεις  με τους αστυνομικούς και τον διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος φέρεται να είχε ο κατηγορούμενος, όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος στο «Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας για συχνές επισκέψεις, αλλά και δωρεές που έκανε ο Μίχος στο ΑΤ της περιοχής για να είναι αρεστός. Άλλωστε στο εν λόγω ΑΤ ανανέωνε και την άδεια για την κατοχή του όπλου του.

 

 

Δωρεές στο σπίτι του ηθοποιού

Όπως ανέφερε χθες η ηθοποιός Άννα Φόνσου για την γνωριμία της μαζί του: '' "Ο κύριος αυτός ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού".

Ερχόταν βγάζαμε φωτογραφία μια μέρα μου λέει "Ξέρετε κ. Φόνσου εγώ έχω ένα σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, θέλετε να έρθετε να το δείτε από κοντά και να μας διαφημίσετε;”. Πήγα με δύο τρεις ηθοποιούς και έξω από το μαγαζί, είχε βάλει και ένα μεγάλο τραπέζι και μου λέει σας φτιάξαμε και ψάρι. Ήρθαν 4 – 5 άνθρωποι με τις γυναίκες τους, ένας γιατρός, ο άλλος καθηγητής και καθίσαμε", συνέχισε.

Όπως είπε εκείνη την ημέρα ήταν εκεί και το 12χρονο θύμα του 53χρονου μαστροπού.

"Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε "ήθελα να σας γνωρίσω, έχω άλλα επτά αδέρφια", δήλωσε, ενώ όταν τη ρώτησε γιατί ήταν τόσο αργά ακόμα έξω, η ανήλικη είπε πως κάνει θελήματα στον 53χρονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ