Πηγή Δεβετζή: Λύγισε on air για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - ''Θυμάμαι στο Πεκίνο που είχαμε πάρει εγώ & αυτός μετάλλιο''

Tα κλάματά της και η ιστορία που είπε

Έφυγε από τη ζωή στα 43 χρόνια του ο δυο φορές αργυρός ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με μια ανάρτηση που ήταν γραμμένη από τον ίδιο και η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πρωί μετά τον θάνατό του.

Τον αγαπημένο αθλητή του τάε κβον ντο, αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια η Πηγή Δεβετζή. 

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Οι καλύτερες ολυμπιακές στιγμές του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή στο τάε κβο ντο-δείτε βίντεο

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη-η επιθυμία της οικογένειας

Ειδικότερα, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε το πρωί της Παρασκευής 14/10 για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην εκπομπή του ALPHA "Super Κατερίνα" και λύγισε. 

Η Πηγή Δεβετζή θυμήθηκε την κοινή παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αναφέρθηκε στη "μάχη” με τον καρκίνο, κάνοντας γνωστό ότι πρόσφατα και ο αδερφός της κλήθηκε να αντιμετωπίσει την επάρατο νόσο.

 

 

"Η μαμά μου με πήρε τηλέφωνο και έτρεμε. Εγώ δεν το γνώριζα. Συγγνώμη που κλαίω, αλλά στεναχωριέμαι που χάθηκε ένα τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα" ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, ζητώντας συγγνώμη που κλαίει.

Στη συνέχεια, διηγήθηκε για το πώς της έδωσε τη θέση του για να σηκώσει τη σημαία στο τέλος των Ολυμπιακών του 2008. "Θυμάμαι στο Πεκίνο που είχαμε πάρει εγώ και αυτός μετάλλιο και έπρεπε κάποιος να μπει σημαιοφόρος στο τέλος των αγώνων – αυτός είχε πάρει ασημένιο, εγώ είχα κερδίσει χάλκινο – είπε: "Η Πηγή θα σηκώσει τη σημαία". Ήταν τόσο γενναιόδωρος".

"Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια. Το κράτησε μυστικό" επισήμανε η Πηγή Δεβετζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ