Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία - «αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό» φώναξε ο πατέρας του (φωτό & βίντεο)

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του...

Ράγισαν καρδίες στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η σορός του δυο φορές αργυρού ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τέθηκε προς χαιρετισμό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, ενώ ακολουθεί ο ενταφιασμός του στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

To παρών έδωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς και βουλευτές και μέλη του κόμματος.  Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, σύντροφοι, συναθλητές, άνθρωποι που γνώριζαν τον Αλέξανδρο αλλά και όσοι απλά τον έβλεπαν να αγωνίζεται και να κατακτά μετάλλια έφτασαν στον Ιερό Ναό για τον συνοδεύσουν στη  τελευταία του κατοικία. 

Συγκινημένοι τον αποχαιρέτησαν σύμφωνα με το voria.gr και συναθλητές τους όπως η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου αλλά και ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος έχει τη θέση γενικού γραμματέα αθλητισμού.

Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, συγκινημένος και ο ίδιος, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Αλέξανδρο και τις μεγάλες τους χαρές στις κατακτήσεις των μεταλλίων.

Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκπρόσωποι από τον χώρο, της πολιτικής και του αθλητισμού. 

Το φέρετρο έφτασε στην εκκλησία σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του: Η σύζυγός του  Δώρα Τσαμπάζη, ο πατέρας του, η αδερφή του, ο θείος του...

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό», φώναξε ο πατέρας του σε μία συνταρακτική στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία τουαναφέρει το thes.gr.  Μπαίνοντας στην εκκλησία η αδελφή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη κατέρρευσε φωνάζοντας «αδελφέ μου, αχ αδελφέ μου», μη μπορώντας να αντέξει το τελευταίο «αντίο».

 

Φωτογραφίες: Thes.gr

 

Η αδερφή της γιαγιάς του Αλέξανδρου Νικολαΐδη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της πάνω από το φέρετρο, ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ ο θείος του λύγισε μιλώντας στους δημοσιογράφους για τον πολυαγαπημένο του ανιψιό, αναφέρει το thestival.gr.

 

Εμφανώς συγκινημένοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στους κοντινούς ανθρώπους του Αλέξανδρου Νικολαΐδη οι δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που θέλησαν να πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο αθλητή.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε slider:  ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ