Κομψές με πουά φορέματα βασίλισσα Λετίσια & πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία - Πιο ψηλή από την μαμά της η 15χρονη royal (φωτό & βίντεο)

 Συνόδευσε τους γονείς της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η 15χρονη πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία παρακολούθησε, την Τετάρτη (12/10), μαζί με τον βασιλιά Φελίπε και βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας,  την στρατιωτική παρέλαση που έγινε για την Εθνική Ημέρα (National Day).

Η έφηβη royal, που έχει ξεπεράσει σε ύψος την μητέρα της, αλλά και την 16χρονη αδελφή της και διάδοχο, πριγκίπισσα Λεονόρ - η οποία απουσίαζε - συνόδευσε τους γονείς της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Φωτογραφίες: Twitter/@casareal

Η Ινφάντα Σοφία φορούσε ένα κοντό, μπλε φόρεμα με λευκά πουά, από την Carolina Herrera, που είναι άλλωστε και ένα από τα αγαπημένα brands της 50χρονης μητέρας της.

Το look της ολοκληρώθηκε με ασορτί μπαλαρίνες  Mathilda Shoes, οι οποίες ήταν μυτερές μπροστά και είχαν ένα μικρό φιογκάκι. Η 15χρονη είχε αφήσει κάτω τα ίσια, καστανόξανθα μαλλιά της.

Φωτογραφίες: EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από πλευράς της η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε επίσης ένα πουά φόρεμα, σε πράσινη ωστόσο απόχρωση. Το φουστάνι της ήταν από την εταιρεία Vogana και είχε μακριά μανίκια, με ένα μικρό άνοιγμα, ενώ η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες, που έκαναν από πιο κομψή την εμφάνισή της.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TELVA (@telva)

 

 

 

Η σύζυγος του 54χρονου μονάρχη είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο και φορούσε επίσης ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Ημέρα της Ισπανίας - γνωστή και ως Día de la Hispanidad - είναι μια εθνική εορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 12 Οκτωβρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ