Γιαγιά 12χρονης: «Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της -Τα αδέλφια της κλαίνε μέρα-νύχτα»

Συγκλονίζει η γιαγιά της 12χρονης, από τα Σεπόλια.

H γιαγιά της 12χρονης μίλησε στον Ant1 για την ψυχολογική κατάσταση της εγγονής της, τόνισε ότι ήταν κοντά της, ενώ πια το κορίτσι βρίσκεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στην ίδια δομή φιλοξενούνται και τα αδέρφια της.

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο Παίδων…  Τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του».

Ερωτηθείσα εάν η 12χρονη μιλάει για τα όσα της συνέβησαν σε ψυχολόγους, η γιαγιά του παιδιού απάντησε: «Ο ένας (ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία επίσης φιλοξενούνται στην ίδια δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» είπε:

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους. Τα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα-νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ