Με κόκκινο cape dress η βασίλισσα Λετίσια - Το λαμπερό look και η… ασορτί εμφάνιση με την πρώτη κυρία της Γερμανίας (φωτό & βίντεο)

Τι βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Γερμανία

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με την στυλιστική της επιλογή.

Η 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων πραγματοποιεί μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τη σύζυγό του Έλκε Μπούντενμπεντερ υποδέχτηκαν στο προεδρικό παλάτι στο Βερολίνο το βασιλικό ζεύγος, ενώ το βράδυ ακολούθησε επίσημο δείπνο προς τιμήν τους.

Για την περίασταση λοιπόν η royal ένα κατακκόκινο cape dress από την Stella McCartney. Το φουστάνι της ήταν μακρύ με έναν ώμο και κάπα, ενώ η Λετίσια το συνδύασε με χρυσά πέδιλα, χρυσό clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η πρώτη κυρία της Γερμανίας ήταν ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα, ενώ ο σύζυγός της και ο βασιλιάς Φελίπε φορούσαν μαύρα επίσημα σμόκιν και παπιγιόν.

Νωρίτερα η βασίλισσα της Ισπανίας είχε εμφανιστεί με ένα μπλε φόρεμα Carolina Herrera, το οποίο συνδύασε με ανάλογου χρώματος τσάντα και γόβες, από την εταιρεία Magrit.

Βέβαια είχε μια αμήχανη στιγμή, αφού η Έλκε Μπούντενμπεντερ ήταν ντυμένη επίσης στα μπλε. Οι δύο γυναίκες προσπάθησαν βέβαια να κρύψουν το γεγονός ότι τα outfits τους ήταν σχεδόν ίδια - χρωματικά ήταν ολόιδια! - αν και σίγουρα η Λετίσια φάνηκε να πειράχτηκε λίγο από την στυλιστική «κακοτοπιά».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στην royal,  αφού πριν κάποιους μήνες είχε βρεθεί σε συνεδρίαση του βασιλικού Συμβουλίου για την Αναπηρία, όπου μία από τις  παρευρισκόμενες φορούσε ακριβώς το ίδιο φουστάνι με εκείνη, ένα ασπρόμαυρο φόρεμα από τα Mango.

*Φωτογραφίες EPA POOL KAI EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ