Τα πριγκιπόπουλα της Σουηδίας μαζεύουν φρούτα: Πάνω στο δέντρο η 10χρονη Εστέλ - την βοηθά από κάτω ο 6χρονος Όσκαρ (φωτό)

Τους τράβηξε φωτογραφία η μαμά τους πριγκίπισσα Βικτώρια

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας φωτογράφισε τα δύο της παιδια, πριγκίπισσα Εστέλ και πρίγκιπα Όσκαρ καθώς μάζευαν φρούτα.

Στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας δημοσιεύτηκαν τα δύο στιγμιότυπα που τράβηξε η διάδοχος του θρόνου. Στην ανάρτηση αναγράφεται η λέξη Skördetid - δηλαδή ώρα συγκομιδής. 

 

Photos: Instagram - kungahuset

Σε ένα από τα κλις βλέπουμε την 10χρονη royal, ντυμένη με ένα φαρδύ γκρι πουλόβερ και τζιν, μπροστά σε ένα καρότσι γεμάτο με τελάρα που είχαν μέσα μήλα  και αχλάδια.

Η πριγκίπισσα, η οποία είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά την μητέρα της, χαμογελά περήφανη στον φακό.

Στη δεύτερη φωτοραφία η Εστέλ έχει σκαρφαλώσει πάνω στο δέντρο, ενώ ο μικρός της αδελφός, 6 ετών, την βοηθά κρατώντας το σχοινί με το καλαθάκι, στι οποίο η πριγκίπισσα βάζει μέσα τα φρούτα.

TT NEWS AGENCY/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρόσφατα η μικρή πριγκίπισσα επανενώθηκε με τον νονό της βασιλιά Γουλιέλμο - Αλέξανδρο της Ολλανδίας, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που έκανε με την σύζυγό του βασίλισσα Μάξιμα στη Σουηδία.

Σε φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα η 10χρονη φάνηκε πολύ χαρούμενη καθώς χαιρετούσε τον νονό της. Ο Ολλανδός μονάρχης αγκάλιασε και χαιρέτησε θερμά την βαφτιστήρα του που ήταν ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο καρό φορεματάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ