Η Ουκρανή Ζαν ντ’Αρκ παντρεύτηκε – Ο γάμος της πρώην κοσμηματοποιού που έγινε ελεύθερη σκοπευτής

Πηγή έμπνευσης για την ουκρανική αντίσταση

Η Εβγκένια Έμεραλντ ή αλλιώς η Ουκρανή Ζαν ντΆρκ, όπως έγινε γνωστή από το ξεκίνημα της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, παντρεύτηκε έναν συμπολεμιστή της, που γνώρισε στο μέτωπο. 

Η 31 ετών πρώην κοσμηματοποιός, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Εβγκένι Στιπάνιουκ, έχοντας το όπλο της παρά πόδα, στο Χάρκοβο και γέμισε το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες τους από το ευτυχές γεγονός. 

 

 

 

 

Μητέρα μιας κόρης η πανέμορφη Εβγκένια, ξεχώρισε και αναδείχθηκε σε μορφή της ουκρανικής αντίστασης από τις πρώτες μέρες του πολέμου, καθώς άμεσα πήρε το όπλο της, κατατάχθηκε στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και άρχισε να πολεμά σην νευραλγικής σημασίας θεση της ελεύθερης σκοπευτού.

 

 

 

 

Ο γάμος τους έγινε την 14η Οκτωβρίου, ημέρα γνωστή ως “Ημέρα του Υπερασπιστή”, αφιερωμένη στους Ουκρανούς βετεράνους. Ήταν επίσης η ημέρα των γενεθλίων του γαμπρού και όπως έγραψε η θαρραλέα Εβγκένια  "συγχαίρω επίσης τον αγαπημένο μου, γιατί σήμερα είναι τα γενέθλιά του. Τώρα σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημερομηνία του γάμου του".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ