Η Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε ότι πάσχει από το «σύνδρομο του απατεώνα»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε το σουπερμόντελ.

Η Τζίτζι Χαντίντ βρέθηκε στο συνέδριο «Forces in Fashion» και παραδέχτηκε πως ενώ είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, εξακολουθεί να αμφιβάλλει για τις ικανότητές της, αναφορικά με τη μόδα.

«Έχω το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα», ανέφερε στη Vogue και πρόσθεσε για το λανσάρισμα του δικού της brand ρούχων: «Σκέφτηκα ότι το πιο αναμενόμενο για μένα θα ήταν να βγάλω κάτι που θα ήταν περισσότερο τύπου fast-fashion”. Το κασμίρ έμοιαζε σαν το σωστό υλικό με το οποίο μπορούσα να παίξω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που ήταν αληθινό για μένα, πιστό στο στυλ μου», όπως είπε.

Το σουπερμόντελ που σχετικά πρόσφατα έγινε και μαμά είναι πλέον και ιδρύτρια της νέας της μάρκας Guest in Residence.

Σε αυτό το βήμα προχώρησε όταν ήταν έγκυος, καθώς όπως είπε η ιδέα ήταν πάντα στο μυαλό της, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ένιωσε ακόμη περισσότερο δημιουργική, για να κάνει την ιδέα της, πραγματικότητα. «Δεν μπορείς να είσαι μοντέλο για πάντα. Ενιωσα δημιουργική και είδα τη ζωή μου να πηγαίνει προς τα εκεί. Σκεφτόμουν ήδη το κασμίρι, αλλά νομίζω ότι [η εγκυμοσύνη] απλώς με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο χαλαρή θα ένιωθα αν είχα ένα μια δουλειά σε χώρο γραφείου. Μπορώ να πάρω την κόρη μου εκεί μαζί μου».

 

 

Όσον αφορά για το σύνδρομο του απατεώνα, την κάνει όπως είπε να αισθάνεται κατώτερη από τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Το σύνδρομο του απατεώνα, από το οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει, αναφέρεται στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την επιτυχία που βιώνουν και φοβούνται ότι θα εκτεθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ