Όταν ο διάσημος designer Giambattista Valli καλεί τους φίλους του σε τραπέζι - το εκπληκτικό art de la table (φωτό)

Τιρκουάζ τραπεζομάντηλα, γλαστράκια, κεριά και λεμόνια 

Ο Giambattista Valli κάλεσε το βράδυ της Τρίτης, σε δείπνο τους διάσημους φίλους του, στο Caviar Kaspia του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Σε ένα στιγμιότυπο που έχει δημοσιεύσει στην σελίδα του στο Instagram, βλέπουμε τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή μόδας να ποζάρει μαζί με την Ciara και την Angela Bassett, ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία είναι με την Bassett και την Michaela Jaé Rodriguez.

Η 36χρονη τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με ένα λευκό κοντό φόρεμα, το οποίο είχε έναν μεγάλο φιόγκο στο μπροστινό μέρος. 

Η 64χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός από πλευράς της φορούσε ένα πουά φόρεμα, ενώ η 31χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Mj Rodriguez - όπως είναι γνωστή - ένα χρυσό πλεκτό τοπάκι και μια λευκή φουστα με χρυσές λεπτομέρειες. 

Στο τραπέζι βρέθηκε και η 22χρονη (επίσης ηθοποιός) Kiernan Shipka, που ήταν ντυμένη με ένα ροζ φουστάνι με βολάν και έξω τους ώμους.

Αν σε κάτι αξίζει να σταθούμε βέβαια αυτό είναι το φανταστικό art de la table του δείπνου, που έγινε στο Caviar Kaspia.

Όπως βλέπουμε και στην σχετική εικόνα το τραπέζι ήταν στρωμένο με ένατιρκουάζ τραπεζομάντηλο - ένα χρώμα σήμα κατατεθέν του εστιατορίου - και ασορτί χαρτοπετσές, ενώ τον στολισμό ολοκλήρωναν μικρά γλαστράκια, κεριά και μπολάκια με λεμόνια. 

Το ρεστοράν στο οποίο δείπνησε ο Giambattista Valli και η φίλοι του άνοιξε τις πόρτες του στο Παρίσι το 1927 και πλέον έχει μαγαζιά από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, έως το Ντουμπάι και το Σάο Πάλο της Βραζιλίας, πολλά από τα οποία διαθέτουν και ιδιωτικούς χώρους, όπου οι διάσημοι πελάτες του μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ