Όλες οι γαλαζοαίματες με cape dress κόκκινο: Η Καρολίνα του Μονακό, η Λετίσια της Ισπανίας & η Μέγκαν Μαρκλ (φωτό - βίντεο)

Τα cape dresses , έχουν γίνει εμονή στις royals. 

Κατά τη βικτοριανή περίοδο, οι κόκκινες κάπες ήταν συνώνυμο της καλής ανατροφής, ενώ κατά τις δεκαετίες του 1920 και του 30 έγιναν βασικό βραδινό ένδυμα, επαναπροσδιορισμένες σε διάφορα στυλ και μήκη.

Την δεκαετία του 1950 και 1970 εμφανίστηκε το πόντσο που θυμίζει κάπα, ενώ τις τελευταίες δεκαετίες, οι κάπες επανήλθαν στο λεξικό της μόδας με διάφορες μορφές. 

Σε όλα αυτά τα πλαίσια, οι κάπες έχουν μια επιβλητική αίσθηση παρουσίας και προσδίδουν βασιλική μεγαλοπρέπεια σε κάθε ντύσιμο - μια ιδιότητα που σίγουρα ταιριάζει σε αξιοπρεπείς royal γυναίκες.

Από τη βασίλισσα Letizia της Ισπανίας μέχρι τη δούκισσα του Sussex, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές με cape dresses. 

Με κόκκινο cape dress η βασίλισσα Λετίσια

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με την στυλιστική της επιλογή, πριν λίγες ημέρες σε επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τη σύζυγό του Έλκε Μπούντενμπεντερ υποδέχτηκαν στο προεδρικό παλάτι στο Βερολίνο το βασιλικό ζεύγος και ακολούθησε επίσημο δείπνο προς τιμήν τους.

Για την περίασταση λοιπόν η royal ένα κατακκόκινο cape dress από την Stella McCartney. Το φουστάνι της ήταν μακρύ με έναν ώμο και κάπα, ενώ η Λετίσια το συνδύασε με χρυσά πέδιλα, χρυσό clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

*Φωτογραφίες EPA POOL KAI EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το συγκεκριμένο cape dress δεν είναι καινούργιο και υπάρχει στην ντουλάπα της Λετίσια εδώ και πέντε χρόνια. Είναι το ίδιο φόρεμα που η 50χρονη είχε φορέσει ξανά το 2017, στους εορτασμούς για τα 50ά γενέθλια του Βασιλιά Γουίλεμ της Ολλανδίας.

Με το ίδιο φόρεμα η Καρολίνα του Μονακό

Η Καρολίνα του Μονακό φόρεσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα ένα χρόνο αργότερα, το 2018 στο gala για την Εθνική Ημέρα του Μονακό.

 

 

Εκθαμβωτική η Μέγκαν με θεϊκό cape dress 

Το 2020 ο πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν την ολοκλήρωση του Megxit στις 31 Μαρτίου, στο Λονδίνο. 

 

 

Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το παρών στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Πρόκειται για μια ετήσια φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κατείχε την τιμητική θέση επί 64 χρόνια μέχρι το φθινόπωρο του 2017, που παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του.

 

 

 

 

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο cape dress με άνοιγμα στο πλάι.  Το φόρεμά  της ήταν από το brand Safiyaa.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ