Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Κλείνουμε εκκρεμότητες για πιο χαλαρό weekend-Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην αναλυτική Παρθένο χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις, παρά μόνο μια χιαστί όψη με τον Χείρωνα, βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, ακόμη και τα συναισθήματα μας. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας απασχολήσουν  περισσότερο. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, στο σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή δίαιτα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα. Η Παρασκευή προσφέρεται και για να κλείσουμε εκκρεμότητες, ώστε να έχουμε ένα πιο χαλαρό γουηκέντ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές  υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί όντως να είστε  παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα και αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δε θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη, προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους σήμερα. Ίσως κάτι πείτε το οποίο μπορεί να μετανιώσετε και το μυαλό σας να κολλήσει και να ταλαιπωρήστε αδίκως. Όμως μη χάνετε ενέργεια και χρόνο με κάτι που υποθετικά μπορούσατε να το κάνετε καλύτερα ή διαφορετικά. Το παρελθόν δεν αλλάζει και με το να κάνετε σενάρια απλώς χάνετε τον ύπνο και την ηρεμία σας. Αν ξεφύγατε μέσα στην εβδομάδα, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσετε τον εαυτό σας σε θέματα διατροφής, άσκησης, κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και με μια νοητική ανησυχία ξεκινά η Παρασκευή, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με τη δευτερεύουσα όψη Σελήνης-Χείρωνα μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει άγχος σχετικά με τις οικονομικές απολαβές σας, τα πολλά έξοδα και πώς θα τα καλύψετε, αλλά και την ανάγκη ίσως να έχετε κάποιες οικονομίες στην άκρη. Γενικώς τα οικονομικά θα είναι πηγή άγχους, ακόμη κι αν δεν σας ζορίζουν τώρα σε σχέση με το άμεσο μέλλον. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο έχει μια εσωστρέφεια η Παρασκευή, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, αλλά από μεθαύριο που θα μπούμε στην περίοδο των εκλείψεων. Ακόμη, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σάς προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ